Stoiximan Super League

Τρίτος ο Ολυμπιακός στη λίστα με τις ομάδες που έχουν τα περισσότερα πρωταθλήματα στις χώρες τους!

Ανάμεσα στις κορυφαίες ομάδες του πλανήτη φιγουράρει το όνομα του Ολυμπιακού, καθώς οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκονται στην τρίτη θέση με τα περισσότερα πρωταθλήματα στον κόσμο!

Στο top-3 του κόσμου ο Ολυμπιακός!

Οι «ερυθρόλευκοι» μπορεί να μην κατάφεραν τη φετινή σεζόν να διατηρήσουν τα σκήπτρα του στην Ελλάδα ωστόσο βρίσκονται ανάμεσα στις κορυφαίες ομάδες οι οποίες έχουν κατακτήσει περισσότερες φορές το πρωτάθλημα στη χώρα τους με τις 47 κατακτήσεις τους!

Στην κορυφή της λίστας βρίσκεται η Ρέιντζερς καθώς μετρά 55 πρωταθλήματα στη Σκωτία, ενώ μπροστά από την ομάδα του Πειραιά και τη δεύτερη θέση βρίσκεται η Πενιαρόλ της Ουρουγουάης με 51 κατακτήσεις!

Την πρώτη πεντάδα συμπληρώνουν η Ολίμπια Κλουμπ της Παραγουάης που έχει σηκώσει 46 φορές το πρωτάθλημα στη χώρα της, την στιγμή που η Ζάμαλεκ από την Αίγυπτο μετρά 42 κατακτήσεις.

Στα πέντε κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης, η Ρεάλ Μαδρίτης είναι εκείνη που διατηρεί τα πρωτεία στην Ισπανία με 35, με την Μπάγερν στη Γερμανία να έχει 34, ενώ αντίστοιχα στην Αγγλία η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι εκείνη που υπερέχει ενός της Λίβερπουλ καθώς μετρά 20 τρόπαια.

Τέλος αλλαγή είχαμε στη Γαλλία αφού η Παρί Σεν Ζερμέν, «γκρέμισε» την Σεντ Ετιέν από την κορυφή και πλέον είναι πρώτη με 11 κατακτήσεις, ενώ η Γιουβέντους παραμένει πρώτη στην Ιταλία με 36.

Αναλυτικά η λίστα των κορυφαίων:

Ρέιντζερς (Σκωτία) 55
Πενιαρόλ (Ουρουγουάη) 51
Ολυμπιακός (Ελλάδα) 47
Ολίμπια Κλουμπ (Παραγουάη) 46
Ζάμαλεκ (Αίγυπτος) 42
Μπενφίκα (Πορτογαλία) 38
Ρίβερ Πλέιτ (Αργεντινή) 37
Γιουβέντους (Ιταλία) & Άγιαξ (Ολλανδία) 36
Ρεάλ Μαδρίτης (Ισπανία) 35
Άντερλεχτ (Βέλγιο) 34
Κόλο-Κόλο (Χιλή) & Μπάγερν (Γερμανία) 33
Ουνιβερσιδάδ (Περού) 26
Γουιντάντ (Μαρόκο) 22
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (Αγγλία) 20
Νασιονάλ (Κολομβία) 17

Ολυμπιακός: Τρίτος στον κόσμο σε κατακτήσεις πρωταθλημάτων

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x