Stoiximan Super League

Υπέγραψε στον Ολυμπιακό ο Αλίγιαγκιτς - Παίρνει Κεϊτά στην Αυστρία ο Μαρτίνς!

Παίκτης του Ολυμπιακού είναι ο Ντένις Αλίγιαγκιτς! Όπως μετέφερε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6, ο 19χρονος υπέγραψε το τριετές συμβόλαιό του. Στην Αυστρία για προετοιμασία και ο Κεϊτά!

Έπεσαν οι υπογραφές ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Ντένις Αλίγιαγκιτς!

Όπως μετέδωσε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6, ο 19χρονος επιθετικός, που βρίσκεται στην Αθήνα, υπέγραψε το τριετές συμβόλαιό του με τους πρωταθλητές Ελλάδας και αναμένεται σύντομα να ανακοινωθεί.

Ο ρεπόρτερ της ομάδας μετέφερε, μάλιστα και δεύτερη είδηση, ότι ο Ντιμπί Κεϊτά, ο οποίος αποκτήθηκε τον περασμένο Ιανουάριο από τη Ρεάλ Μαδρίτης, έχει αποθεραπευτεί πλήρως και ο Πέδρο Μαρτίνς θα τον πάρει κανονικά στην Αυστρία για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας!



Αναφορικά με τον Αλίγιαγκιτς, θυμίζουμε πως ο Τσέχος σέντερ φορ -και εξτρέμ- με καταγωγή από τη Βοσνία, την τελευταία σεζόν είχε παραχωρηθεί δανεικός στη Σλόβαν Λίμπερετς. Ο Αλίγιαγκιτς είναι διεθνής με την Κ19 της Τσεχίας και πρόσφατα κλήθηκε στην εθνική Ελπίδων. Είχε συμβόλαιο με τη Σλάβια Πράγας μέχρι το καλοκαίρι του 2024. Με τη Σλόβαν Λίμπερετς έπαιξε, κυρίως, με τη δεύτερη ομάδα, ωστόσο είχε και πέντε συμμετοχές με την πρώτη ομάδα. Aρχικά προορίζεται για τη δεύτερη ομάδα του Ολυμπιακού.

Από εκεί και πέρα, θέμα χρόνου είναι να τελειώσει και του Άβιλα, που επίσης βρίσκεται στη χώρα μας.

Ακούστε όσα είπε νωρίτερα στο ρεπορτάζ του στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Νικολακόπουλος:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x