Stoiximan Super League

«Όνειρο να παίξω μπροστά στη Θύρα 13»

Παιδικό όνειρο που έγινε πραγματικότητα χαρακτήρισε το να παίξει με τη φανέλα του Παναθηναϊκού μπροστά στη Θύρα 13 ο Γιάννης Σταματάκης.

Ένας από τους παίκτες που πήραν ευκαιρίες από τον Γιάννη Αναστασίου στο φιλικό του Παναθηναϊκού με τη Βιτόρουλ ήταν ο Γιάννης Σταματάκης. Ο μεγάλος άτυχος της περσινής χρονιάς, που επανήλθε μετά από σοβαρό τραυματισμό, μίλησε για την εμπειρία της Λεωφόρου και το δέος για τη Θύρα 13.

«Ήταν κάτι το οποίο περίμενα πολύ καιρό. Αυτοί οι εφτά μήνες ήταν από τους πολύ δύσκολους στην καριέρα μου. Ήταν από τους χειρότερους τραυματισμούς. Δούλεψα σκληρά και με τη βοήθεια του γιατρού και όλων στην ομάδα είμαι πολύ ευχαριστημένος και πολύ χαρούμενος που έπαιξα και εγώ» δήλωσε αρχικά ο νεαρός ποδοσφαιριστής, ο οποίος τόνισε ότι από αυτό το παιχνίδι εκείνο που κρατάει είναι:

«… Ότι αγωνίστηκα για πρώτη φορά μπροστά σε κόσμο στη Λεωφόρο και που μπόρεσα να βοηθήσω την ομάδα. Ήταν όνειρο από μικρό παιδί να αγωνιστώ μπροστά στη Θύρα 13. Από εκεί και πέρα, η ομάδα έδειξε σοβαρότητα από το πρώτο έως το τελευταίο λεπτό και αυτό ήταν πολύ καλό για εμάς».

Όσο για το ματς που ακολουθεί με αντίπαλο την Καλλονή: «Είναι δύσκολο παιχνίδι αλλά εμείς δεν έχουμε να φοβηθούμε κάτι. Ξέρουμε ότι αν αποδώσουμε αυτό που μπορούμε δεν έχουμε να φοβηθούμε κανέναν και το αποδείξαμε και πέρυσι» τόνισε ο Σταματάκης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x