Stoiximan Super League

Ορφανός: «Οι παίκτες θα πρέπει να κλείσουν με χαμόγελο τη χρονιά και να μην αδικήσουν τους εαυτούς τους»

Διαβάστε τις δηλώσεις του παλαίμαχου άσου του ΠΑΟΚ.

Την ανάγκη οι παίκτες του ΠΑΟΚ να κλείσουν με χαμόγελο την εφετινή σεζόν επεσήμανε ο Κώστας Ορφανός σε δηλώσεις του σε ΜΜΕ της Θεσσαλονίκης. Ο παλαίμαχος άσος του Δικεφάλου του Βορρά υπογράμμισε ότι οι ποδοσφαιριστές της ομάδας θα πρέπει να βγάλουν αντίδραση από τα κακά τελευταία αποτελέσματα και να παλέψουν για τη νίκη κόντρα στην ΑΕΚ και να κυνηγήσουν τον τίτλο και όσες πιθανότητες έχουν για αυτό.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κώστα Ορφανού…

Για το αν είναι η ώρα των παικτών:


«Είναι η ώρα των παικτών, ο κόσμος είναι στεναχωρημένος γιατί έχει δείξει ξανά η ομάδα μία αγωνιστική κοιλιά και τα προηγούμενα δύο χρόνια. Ο ΠΑΟΚ έχει εμφανίσει στα τελευταία παιχνίδια προβλήματα στο αγωνιστικό κομμάτι και μία έλλειψη ενέργεια, αλλά ΠΑΟΚ είσαι και μπορούμε να κάνουμε ένα finish το οποίο θα είναι καλό για την ομάδα. Στο παιχνίδι με την ΑΕΚ, ο ΠΑΟΚ πάει μόνο για τη νίκη ώστε να παραμείνει στο κόλπο του τίτλου».

Για το πως θα παρακινούσε τους παίκτες του ΠΑΟΚ αν είχε την ευκαιρία να τους μιλήσει εντός των αποδυτηρίων:

«Το παιχνίδι της Κυριακής πρέπει να έχει τους παίκτες του ΠΑΟΚ με το...''μαχαίρι στα δόντια'', θα πρέπει να ξεχάσουμε αν υπάρχει ή δεν υπάρχει ενέργεια, θα πρέπει να βρούμε ενέργεια από την καρδιά μας. Οι παίκτες θα πρέπει να κλείσουν με χαμόγελο τη χρονιά και να μην αδικήσουν τους εαυτούς τους, ακόμα και αν ο ΠΑΟΚ δεν καταφέρει να πάρει τον τίτλο να ξέρει ο κόσμος ότι οι παίκτες τα έδωσαν όλα. Η ομάδα αγωνιστικά δεν μπαίνει συχνά φέτος με τον αέρα της Τούμπας, πιέζοντας από το πρώτο λεπτό, αλλά πηγαίνει πιο κυριαρχικά. Θα πρέπει να αλλάξει αυτό στο ντέρμπι της Κυριακής».

Ενώ τέλος, επισήμανε:

«Και η ΑΕΚ που φαίνεται να είναι το φαβορί εμφάνισε μία κοιλιά στην απόδοση της, θυμάστε πως αγωνιζόταν, δεν γίνεται να βρήκε ξαφνικά την ενέργεια της. Αφού το έκανε η ΑΕΚ, μπορεί να το κάνει και ο ΠΑΟΚ, δεν θα πρέπει να υπάρχουν δικαιολογίες».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x