Stoiximan Super League

Ορίστηκε το Απόλλων-ΟΦΗ

Την ημερομηνία που θα διεξαχθεί το αναβληθέν παιχνίδι του Απόλλωνα Σμύρνης με τον ΟΦΗ ανακοίνωσε η Super League.

Στον εκ νέου ορισμό του αγώνα Απόλλων Σμύρνης-ΟΦΗ προχώρησε η Super League. Το παιχνίδι που αναβλήθηκε λόγω κρουσμάτων κορωνοϊού στις τάξεις των γηπεδούχων αποφασίστηκε να διεξαχθεί την Τετάρτη, 12 Ιανουαρίου.

Παράλληλα ανακοινώθηκε από τη διοργανώτρια και μια αλλαγή στο πρόγραμμα της 17ης αγωνιστικής, με το Ιωνικός-Απόλλων Σμύρνης να μεταφέρεται τη Δευτέρα, 10 Ιανουαρίου και το Παναιτωλικός-Λαμία να πηγαίνει στη θέση του το μεσημέρι της Κυριακής, 9 Ιανουαρίου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

«Ανακοινώνεται ότι ο αγώνας ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ - Ο.Φ.Η. στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής ημέρας του Πρωταθλήματος Super League Interwetten, ο οποίος είχε αναβληθεί μετά τη διαπίστωση θετικών κρουσμάτων COVID-19 σε ποδοσφαιριστές της ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ, θα διεξαχθεί την Τετάρτη 12 Ιανουαρίου και ώρα 17:15 στο γήπεδο “Γ. Καμάρας”.

Παράλληλα, στο πλαίσιο της 17ης Αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Super League Interwetten,

• ο αγώνας ΙΩΝΙΚΟΣ – ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ θα διεξαχθεί την Κυριακή 9 Ιανουαρίου και ώρα 15:00 (αντί για Δευτέρα 10 Ιανουαρίου και ώρα 19:30),

• ο αγώνας ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ – ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ θα διεξαχθεί τη Δευτέρα 10 Ιανουαρίου και ώρα 19:30 (αντί για Κυριακή 9 Ιανουαρίου και ώρα 15:00)».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x