Stoiximan Super League

Ορίζει Σιδηρόπουλο και όχι ξένο η ΚΕΔ στο Παναθηναϊκός-ΑΕΚ!

Σύμφωνα με πληροφορίες του bwinΣΠΟΡ FM 94,6, η ΚΕΔ έχει αποφασίσει να ορίσει όχι ξένο διαιτητή, αλλά τον Τάσο Σιδηρόπουλο στο ντέρμπι Παναθηναϊκός-ΑΕΚ την Κυριακή.

Σε μια απόφαση που προκαλεί πολλές απορίες προχώρησε η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας. Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέφερε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Βάιος Τσούτσικας, ο Στιβ Μπένετ αποφάσισε να ορίσει στο μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και ΑΕΚ την προσεχή Κυριακή όχι κάποιον εγνωσμένης αξίας ξένο διαιτητή, αλλά τον Τάσο Σιδηρόπουλο.

Στα μεγάλα ντέρμπι των τελευταίων ετών η ΚΕΔ όριζε πάντα ξένους διαιτητές, κάποιες φορές και κατηγορίας Elite, θέλοντας να αποφύγει τη συνωμοσιολογία αλλά και να αναθέσει σε διακεκριμένους ρέφερι το δύσκολο αυτό έργο. Ακόμη και σε περίπτωση που οι ξένοι διαιτητές έκαναν λάθη, αυτά δεν αντιμετωπίζονταν με την καχυποψία που έχουν συνήθως οι Έλληνες συνάδελφοί τους.

Αξίζει να σημειωθεί πως και φέτος στο πρώτο ντέρμπι της χρονιάς, αυτό της Θεσσαλονίκης ανάμεσα σε Άρη και ΠΑΟΚ την περασμένη εβδομάδα, είχε οριστεί ξένος διαιτητής, ο Πορτογάλος Λουίς Γκοντίνιο. Όμως, ξαφνικά, τα κριτήρια άλλαξαν μέσα σε μια εβδομάδα και σε μια αναμέτρηση μεταξύ δύο ομάδων που φιλοδοξούν και δείχνουν ικανές να διεκδικήσουν το πρωτάθλημα, επελέγη να σφυρίξει ένας Έλληνας διαιτητής.

Η απόφαση, ωστόσο, να ορίσει τον Τάσο Σιδηρόπουλο για το προσεχές ντέρμπι (που μένει να φανεί αν θα επιβεβαιωθεί από τις ανακοινώσεις των διαιτητών της τέταρτης αγωνιστικής το πρωί της Πέμπτης) προκαλεί εύλογα απορίες. Μια από αυτές είναι αν η ΚΕΔ θα επιμένει σε ορισμούς Ελλήνων διαιτητών στα επόμενα ντέρμπι… Kι αν κρίνει πως οι Έλληνες διαιτητές είναι έτοιμοι να αντεπεξέλθουν σε αυτό το έργο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x