Stoiximan Super League

Όταν ο Μοράις «αρπάχτηκε» με τον Κλοπ! (pics/video)

Με τον καλύτερο ενδεχομένως προπονητή (Μουρίνιο) συνεργαζόταν. Με έναν επίσης κορυφαίο όμως, ο Ζοσέ Μοράις είχε… αρπαχτεί για τα καλά. Δείτε τον καυγά του νέου τεχνικού της ΑΕΚ με τον Γιούργκεν Κλοπ.

Εμπειρία ως πρώτος προπονητής δεν διαθέτει μεγάλη. Αν μη τι άλλο όμως, ο Ζοσέ Μοράις έχει παραστάσεις από το υψηλότερο επίπεδο. Και όταν λέμε παραστάσεις, εννοούμε παραστάσεις… όλων των ειδών. Ακόμα και λίγο πιο έντονες του συνηθισμένου.

Στο περσινό παιχνίδι λοιπόν της Τσέλσι με τη Λίβερπουλ, ο νέος τεχνικός της ΑΕΚ (ως βοηθός τότε του Μουρίνιο) είχε στραβώσει άσχημα με τον Γιούργκεν Κλοπ. Είχε μπουχτίσει από τις συνεχείς διαμαρτυρίες του για τη διαιτησία. Και κάποια στιγμή ξέσπασε: Σηκώθηκε, του φώναξε να ηρεμήσει και του έκανε μάλιστα τη χαρακτηριστική χειρονομία να… βάλει φερμουάρ στο στόμα.

Κάτι που δεν άφησε να… πέσει κάτω ο Γερμανός. Κινούμενος λοιπόν με απειλητικές διαθέσεις προς το μέρος του, εμποδίστηκε μεν από τον τέταρτο διαιτητή Λι Μέισον, ωστόσο του απάντησε ειρωνικά, φωνάζοντας «κάνε ένα… τάιμ άουτ».

Όταν ερωτήθηκε, δε, για το περιστατικό την επόμενη μέρα, ο Κλοπ έριξε αφενός τους τόνους, αλλά δεν παρέλειψε να πετάξει τη σπόντα του για τον ρόλο του Μοράις στην Τσέλσι:

«Ήταν μια παρεξήγηση. Φώναξα στον Μορένο επειδή έκανε ένα φάουλ που δεν χρειαζόταν. Εκείνος (σ.σ. ο Μοράις) νόμιζε ότι έλεγα πως δεν ήταν φάουλ και μου μιλούσε αρκετή ώρα. Του είπα λοιπόν ότι δεν μπορώ να μιλάω με όλο τον κόσμο στο γήπεδο, οπότε σε παρακαλώ σταμάτα».

inner



Επιμέλεια: Γιώργος Μαραθιανός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x