Stoiximan Super League

Ουδέν θέμα Ερνάνι και εκκαθαρίσεις

Τελείωσε για τον Ολυμπιακό η υπόθεση Ερνάνι, με τους «ερυθρόλευκους» να αποσύρουν το ενδιαφέρον τους. Βλαχοδήμος τέλος, προς Παρτιζάν ο Ζντιέλαρ, στη Μάριμπορ ο Γιάνκοβιτς.

Αποσύρει οριστικά ο Ολυμπιακός το ενδιαφέρον του για τον Ερνάνι. Όπως έγινε γνωστό από τους «ερυθρόλευκους», δεν τίθεται πλέον κανένα θέμα για την απόκτηση του εξτρέμ της Πόρτο, που απασχόλησε για αρκετές εβδομάδες την επικαιρότητα της ομάδας.

Ενώ πάντως το ενδεχόμενο προσθηκών παραμένει ανοικτό μέχρι το βράδυ της Δευτέρας που ολοκληρώνεται η μεταγραφική περίοδος, συνεχίζονται οι εκκαθαρίσεις παικτών που είτε δεν υπολογίζονται, είτε θεωρούνται ακόμη ανέτοιμοι για να μπουν στα πλάνα του Μάρκο Σίλβα.

Στην πρώτη κατηγορία ανήκει ο Παναγιώτης Βλαχοδήμος, το συμβόλαιο του οποίου λύθηκε κι έτσι ο 23χρονος εξτρέμ, που είχε δοθεί δανεικός σε Άουγκσμπουργκ, Πλατανιά, Εργοτέλη και Νιμ, αναζητεί την επόμενη ομάδα του.

Στη δεύτερη κατηγορία ανήκει ο 20χρονος Μαυροβούνιος μέσος Μάρκο Γιάνκοβιτς, που δόθηκε δανεικός στη σλοβενική Μάριμπορ, αλλά και ο 20χρονος Σέρβος μεσοαμυντικός Σάσα Ζντιέλαρ, για τον οποίο υπάρχουν συζητήσεις με την Παρτιζάν προκειμένου να συνεχίσει εκεί, πιθανότατα ως δανεικός.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x