Stoiximan Super League

Βαριά ήττα για τον ΟΦΗ από την Ουτρέχη των Μπάρκα και Δουβίκα

Προβληματική εμφάνιση για τον ΟΦΗ στο πρώτο φιλικό που έδωσε επί ολλανδικού εδάφους, με συνέπεια να υποστεί τη συντριβή (4-0) από την Ουτρέχτη των Μπάρκα και Δουβίκα.

Άνευ όρων παράδοση για τον ΟΦΗ στο πρώτο φιλικό που έδωσε επί ολλανδικού εδάφους, αφού συνετρίβη 4-0 από την -πολύ πιο έτοιμη- Ουτρέχτη.

Οι Κρητικοί παρασύρθηκαν στον ρυθμό των Ολλανδών από τα πρώτα λεπτά και βρέθηκαν πίσω στο 9’, με τον Δουβίκα να νικάει τον Επασί με διαγώνιο σουτ μέσα από την περιοχή.



Ο σκόρερ απείλησε και λίγο αργότερα (14’), όμως νικήθηκε από τον γκολκίπερ του ΟΦΗ. Η Ουτρέχτη συνέχισε να ελέγχει την κατάσταση και στο 29’ έφτασε στο 2-0, με τον Φέρμαν να εκμεταλλεύεται την αδράνεια στην αντίπαλη άμυνα και να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα εκτελώντας από τη μικρή περιοχή.



Η καλύτερη στιγμή για τους Κρητικούς στο πρώτο ημίχρονο ήρθε στο 35’, με την κεφαλιά του Τσιλιανίδη να φεύγει δίπλα από το δοκάρι του Μπάρκα.

Μετά την ανάπαυλα, ο Νίκος Νιόπλιας προχώρησε σε 8 αλλαγές, αλλά η εικόνα της ομάδας του βελτιώθηκε αισθητά.

Στο 79’, ο Ρένταν επωφελήθηκε από ένα λάθος του Διαμαντή κι έγραψε το 3-0, ενώ δέκα λεπτά αργότερα (89’), ο ίδιος ποδοσφαιριστής διαμόρφωσε το τελικό 4-0.



Για την Ουτρέχτη αγωνίστηκαν ο Βασίλης Μπάρκας και ο Τάσος Δουβίκας.

Η σύνθεση του ΟΦΗ: Επασί, Μαρινάκης, Γιαννούλης, Πασαλίδης, Μπαλογιάννης, Μεγιάδο, Ντε Γκουζμάν, Νέιρα, Τσιλιανίδης, Καμάου, Ντουρμισάι.

Στο Β’ ημίχρονο έπαιξαν και οι Σωτηρίου, Πόμπι, Νιουσέ, Τοράλ, Φαν Ντάινεν, Μπουζούκης, Αποστολάκης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x