Stoiximan Super League

Ουζουνίδης: «Σε τέτοια ματς, το σημαντικό είναι να πετύχεις γκολ»

Στη σημασία του πρώτου γκολ που πέτυχε η ΑΕΚ στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου στάθηκε ο Μαρίνος Ουζουνίδης, μετά τον αγώνα με τον Πανιώνιο.

Ικανοποιημένος από την εμφάνιση της ΑΕΚ και την ευρεία νίκη με σκορ 4-0 επί του Πανιωνίου, εμφανίστηκε ο Μαρίνος Ουζουνίδης, μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα του Ολυμπιακού Σταδίου. Ο προπονητής της Ένωσης στάθηκε στο πρώτο γκολ, που επιτεύχθηκε στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου και ξεκαθάρισε πως ο Σιμόες, που έγινε αλλαγή για προληπτικούς λόγους λόγω χτυπήματος, δεν έχει τίποτε σοβαρό.

Αναλυτικά, ο Εβρίτης προπονητής δήλωσε:

Για τον Σιμόες και την εικόνα του παιχνιδιού: «Δεν έχει κάτι ο Σιμόες. Από εκεί και πέρα, σε τέτοια ματς το πιο σημαντικό είναι να πετύχεις το γκολ. Ο αντίπαλος ήταν πίσω από την μπάλα με τόσους παίκτες, δεν ήταν εύκολο να δημιουργήσουμε, χρειαζόταν υπομονή. Στα πρώτα λεπτά το κάναμε αλλά μας έλειπαν παίκτες στην περιοχή. Ημασταν τυχεροί, τρόπος του λέγειν, που μπήκε το γκολ στο 45΄. Στο δεύτερο ξέραμε ότι θα υπήρχαν χώροι, ήρθαν τα γκολ, τα δοκάρια, ήρθαν ευκαιρίες. Αν εξαιρέσω μια φάση μετά το 2-0 νομίζω ότι δεν απειληθήκαμε καθόλου και αυτό είναι το πιο σημαντικό σε ματς σαν κι αυτό, όπου σκέφτεσαι μόνο το πώς θα δημιουργήσεις. Ήμασταν συγκεντρωμένοι, ήμασταν καλά όμως. Μόνο στο διάστημα 20'-35' δεν ήμασταν τόσο καλοί, υπό την έννοια πως ήμασταν βιαστικοί. Και τώρα κοιτάζουμε το ματς της Τετάρτης για να πάει καλά η εβδομάδα».

Για το ντεμπούτο του Γιαννιώτα: «Δεν ήταν έτοιμος, το ξέραμε, αλλά έπρεπε να τον κινητοποιήσουμε γιατί έχουμε σερί ματς τώρα. Και για τον Τσιγκρίνσκι ήταν πολύ σημαντικό ότι έπαιξε, να μπει κι αυτός σε ρυθμό αγώνων σιγά-σιγά. Το θετικό είναι ότι δεν είχαμε προβλήματα και τώρα θα προετοιμαστούμε για το ματς της Τετάρτης».

Για το αν χωράνε Κλωναρίδης-Πόνσε στην 11άδα: «Φυσικά χωράνε. Ο Πόνσε είναι καλά, απλά είχαμε συνεννοηθεί μαζί του ότι θα βγει κάποια στιγμή για να είναι πιο ξεκούραστος ενόψει Τετάρτης».

Για τον Τσόσιτς στα χαφ: «Έχει ποιότητα, έχει ποδοσφαιρικό μυαλό και μπορεί να παίξει σε αυτή τη θέση. Χρειάζεται απλά να παίξει εκεί για να τη μάθει. Όταν ξέρεις ποδόσφαιρο μπορείς να σταθείς σε πολλές θέσεις και να βοηθήσεις με πολλούς τρόπους την ομάδα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x