Stoiximan Super League

Ουζουνίδης στους παίκτες: «Εγώ το είδα και ντρεπόμουν, εσείς;»

Νέα κατσάδα από τον Μαρίνο Ουζουνίδη στους παίκτες του Παναθηναϊκού για την εικόνα τους στο ματς με τη Λαμία. Με αλλαγές σήμερα κόντρα στην Καρδίτσα για το Κύπελλο.

Ο εξάψαλμος του Μαρίνου Ουζουνίδη μεταφέρθηκε από τα αποδυτήρια της Λαμίας στο Κορωπί.

Στη χθεσινή προπόνηση ο Εβρίτης τεχνικός έκανε νέες δριμύτατες παρατηρήσεις στους παίκτες του Παναθηναϊκού για την εικόνα τους κυρίως στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα του Σαββάτου (1-1).

Όπως αναφέρει η «Πράσινη» ο Ουζουνίδης έλεγε στους παίκτες: «Εγώ είδα το παιχνίδι με τη Λαμία και ντρεπόμουνα. Εσείς δείτε το και πείτε μου. Ντρέπεστε;».

Στο σημερινό ματς με την Αναγέννηση στην Καρδίτσα περιμένει πλέον αντίδραση. Όλα δείχνουν πως θα δούμε ένα σχήμα με τον Διούδη στο τέρμα, τους Αυλωνίτη και Ευαγγέλου στόπερ, τον Γιόχανσον στο δεξί και τον Ινσούα στο αριστερό άκρο της άμυνας, με τους Ρέις και Δώνη στο κέντρο, τους Καμπέσας και Χατζηγιοβάνη εξτρέμ και τον Μουνιέ πίσω από τον Πίσπα.

Εκτός 19άδας έμεινε ο Κουτρουμπής, λόγω ενοχλήσεων στους κοιλιακούς. Τις επόμενες δύο μέρες ο αμυντικός των πράσινων θα ακολουθήσει πρόγραμμα αποθεραπείας. Εκτός έμειναν και οι τιμωρημένοι Μολέντο και Άλτμαν, οι ανέτοιμοι Τσάβες και Τζανδάρης αλλά και ο τραυματίας Λουτσιάνο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x