Stoiximan Super League

Παντελίδης: «Δείχνει σταθερότητα ο Παναθηναϊκός»

Στον πολύ καλό προγραμματισμό που έχει κάνει το τεχνικό επιτελείο της ομάδας αποδίδει την εικόνα των «πράσινων» στα πλέι οφ ο Σάββας Παντελίδης, όπως δήλωσε στον ΣΠΟΡ FM 94,6.

Στον ΣΠΟΡ FM 94,6 και την εκπομπή του Σωτήρη Κωσταβάρα και του Βάιου Τσούτσικα μίλησε ο Σάββας Παντελιδης για τη μέχρι στιγμής εικόνα των φετινών πλέι -οφ.

Ο έμπειρος τεχνικός έκανε ειδική μνεία στη δουλειά που έχει κάνει το τεχνικό τιμ του Παναθηναϊκού ενώ μίλησε και για Νίνη, Νομπόα αλλά και το φαβορί για τη δεύτερη θέση.

Για την εικόνα του παιχνιδιού στην τούμπα

Ο Παναθηναϊκός δείχνει σταθερότητα σε αυτό το χρονικό διάστημα και υπερέχει από τους άλλους και αυτό το κάνει να φαίνεται εύκολο.

Για τη φυσική κατάσταση και κατά πόσο αυτό παίζει ρόλο

Είναι νομίζω θέμα προγραμματισμού αλλά και η διάρκεια του τι έχει κάνεις αυτή η ομάδα. Είναι η μοναδική ομάδα που δεν έχει αλλάξει προπονητή. Σίγουρα αυτό έχει παίξει ρόλο και είναι σχεδιασμένο αυτή τη χρονική περίοδο ο Παναθηναϊκός να είναι σε αυτό το επίπεδο.

Για τον Κουτρουμπή ο οποίος παίζει ως αμυντικό χαφ

Νομίζω ότι το έχει δει στην προπόνηση και τον θεωρεί την καλύτερη λύση από τους άλλους. Για παράδειγμα δείχνει σε καλύτερη κατάσταση από τον Μέντες όχι μόνο τώρα αλλά συνολικά στη σεζόν. Επειδή έχω συνεργαστεί και μαζί του στην Καλλιθέα τον είχα χρησιμοποιήσει και πιστεύω ότι και ο ίδιος ο παίκτης έδειξε στον προπονητή του ότι μπορεί να ανταπεξέλθει και ότι δεν ήταν κάτι ξαφνικό.

Για την επιστροφή του Νίνη

Σίγουρα ο Παναθηναϊκός έχει κάνει πολύ καλό προγραμματισμό και έχει δώσει μια προφύλαξη στους παίκτες του. Όλο αυτό το χρονικό διάστημα που ο Νινης δεν ήταν καλά η ομάδα φρόντισε να μην τον εκθέσει. Εκτός από καλή κατάσταση πλέον ο Νίνης έχει και καλή ψυχολογία.

Για το Νομπόα

Είναι σημαντικό να δούμε ότι την περίοδο που ήρθε ο Νομπόα ήταν ανέτοιμος. Ένας παίκτης που είναι ανέτοιμος αλλά η ομάδα τον έχει ανάγκη και παίζει, θα κάνει μερικά παιχνίδια καλά αλλά όταν έρθει το Τετάρτη - Κυριακή είναι δύσκολο να ανταπεξέλθεις. Είναι σχεδόν αδύνατον να ανταπεξέλθουν οι ανέτοιμοι παίκτες.

Για την προετοιμασία του ΠΑΟΚ και αν αυτό παίζει ρόλο στη φυσική κατάσταση

Μια ομάδα δεν σταματάει την προετοιμασία στις 40 μέρες. Αν σταματήσει η δουλειά, θα παίξει καλά για ένα-δυο μήνες και μετά θα φανούν τα προβλήματα. Εκεί έχει αβαντάζ ο Παναθηναϊκός γιατί δεν έχει αλλάξει προπονητή, όπως και ο Αστέρας Τρίπολης που όμως έχει το μειονέκτημα ότι έχει παίξει ήδη γύρω στα 50 παιχνίδια. Ο Παναθηναϊκός αντίθετα είχε σχεδιάσει να είναι έτοιμος στα πλέι - οφ.

Ποια ομάδα δημιούργησε τις περισσότερες δυσκολίες όταν βρεθήκατε αντιμέτωποι

Ο Παναθηναϊκός γιατί έχει πολύ καλό πάσινγκ γκέιμ και ένα συγκεκριμένο πλάνο στο παιχνίδι του, που παρότι το ξέρεις, οι παίκτες του το ξέρουν πολύ καλά και αυτό είναι δύσκολο να το αντιμετωπίσεις. Επίσης βγάζει πολύ ενέργεια και αυτό είναι δουλειά του τεχνικού επιτελείου.

Για την προνομιούχο δεύτερη θέση στα πλέι οφ και το ποιος είναι φαβορί

Νομίζω ότι όλα θα κριθούν στο παιχνίδι της Κυριακής αν ο Αστέρας κερδίσει τον ατρόμητο τότε τα περισσότερα θα έχουν κριθεί. Αλλά αυτό που με προβληματίζει είναι το πόση δύναμη θα έχει ο Αστέρας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x