Stoiximan Super League

Παντελίδης: «Οδυνηρή ήττα αλλά δεν ήρθε το τέλος»

Την αδυναμία του να εξηγήσει το πώς ήρθε η ήττα στην αναμέτρηση με τον Ιωνικό, τόνισε σε δηλώσεις του ο προπονητής της Λαμίας, Σάββας Παντελίδης.

Ο Ιωνικός ήταν ο μεγάλος νικητής στο ντέρμπι παραμονής με τη Λαμία για την 20'η αγωνιστική της Stoiximan Super League, με τον προπονητή των Φθιωτών, Σάββα Παντελίδη, να τονίζει σε δηλώσεις του μετά τη λήξη της αναμέτρησης πως αυτή ήταν μπορεί να ήταν μια οδυνηρή ήττα για την ομάδα του, αλλά δεν έφερε και το τέλος.

Επιπλέον, ανέφερε πως είναι πολύ δύσκολο να εξηγήσει το πώς ήρθε τελικά αυτό το αποτέλεσμα, παρά το γεγονός πως οι ποδοσφαιριστές του έδειξαν καλή αγωνιστική εικόνα, δημιουργώντας αρκετές φάσεις μπροστά στην αντίπαλη εστία.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο προπονητής της Λαμίας:

«Ότι και αν προσπαθήσεις να αναλύσεις με βάσει την ποδοσφαιρική λογική, δεν θα βρεις τι φταίει σήμερα. Ασφαλώς και είναι οδυνηρή η ήττα αλλά δεν ήρθε το τέλος. Βλέποντας το πρώτο ημίχρονο, δεν μπορώ να πιστέψω πως γίνεται να πήγαμε στο ημίχρονο με δύο γκολ σε βάρος μας. Και όμως χάθηκε το ματς, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο».

«Δεν νομίζω ότι ήταν εύκολο να βγάλουμε αντίδραση. Οι παίκτες αντέδρασαν μετά το πρώτο γκολ, αλλά στο 45? δεχθήκαμε ένα γκολ που είναι ακόμα δυσκολότερο να το εξηγήσεις. Όλα ήταν εναντίον μας σήμερα. Είχαμε ποδοσφαιρική λογική στο παιχνίδι μας, κάναμε φάσεις, είχαμε προϋποθέσεις, αλλά...»
.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x