Stoiximan Super League

ΠΑΕ ΑΕΚ για «Νίκος Γκούμας»: «Η ιστορία μας δεν έχει τέλος! Μόνο αρχή»!

Ιστορική είναι η σημερινή ημέρα για την ΑΕΚ, καθώς σαν σήμερα το 1930 άνοιξε για πρώτη φορά τις πύλες του το γήπεδο της ομάδας στην περιοχή της Νέας Φιλαδέλφειας.

Στις 2 Νοεμβρίου του 1930, στη Νέα Φιλαδέλφεια, άνοιξε για πρώτη φορά τις πύλες του το γήπεδο της ΑΕΚ που έμελλε να αποτελέσει σημαντικό κομμάτι της ιστορίας της «Ένωσης».

Μία ημερομηνία-σταθμός για τον «Δικέφαλο», ο οποίος ετοιμάζεται για τη μεγάλη επιστροφή του στην ιστορική περιοχή που αναδείχθηκε και μεγαλούργησε ως σύλλογος.

Με αφορμή, λοιπόν, την παραπάνω ημερομηνία η ΠΑΕ ΑΕΚ έκανε ανάρτηση στα social media, θυμίζοντας εκείνη την ημέρα μέσα από πρωτοσέλιδο ρεπορτάζ της εφημερίδας «Ελεύθερον Βήμαν» το 1930.

Δείτε την ανάρτηση

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x