Stoiximan Super League

ΠΑΕ Άρης: «Αδιανόητο ό,τι έγινε…»

Τα παράπονα των «κιτρίνων» στην ΕΛ.ΑΣ. για τα όσα έγιναν πριν τη διεξαγωγή του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ και το… φρένο στους οπαδούς του Ολυμπιακού.
Google Προσθέστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Την οργή τους εξέφρασαν οι άνθρωποι του Άρη στα στελέχη της Ελληνικής Αστυνομίας κατά τη διάρκεια της χθεσινής σύσκεψης για τα μέτρα ασφαλείας του μεθεπόμενου αγώνα με τον Ολυμπιακό για την 9η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Συγκεκριμένα, το σχέδιο της ΕΛ.ΑΣ. προέβλεπε πως οι θύρες 1 και 2 του «Κλεάνθης Βικελίδης» θα ανοίξουν μιάμιση ώρα πριν από την έναρξη του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, κάτι που προκάλεσε μεγάλο συνωστισμό έξω από το γήπεδο και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να δημιουργηθεί μικρή ένταση μεταξύ των οπαδών.

«Είναι αδιανόητο να περιμένει 10.000 κόσμος έξω από τις θύρες με τους κινδύνους που υπήρχαν», ανέφεραν αρχικά οι άνθρωποι του Άρη και πρόσθεσαν: «Ζητάμε να μην επαναληφθεί κάτι ανάλογο και θέλουμε στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό οι θύρες του γηπέδου να είναι ανοικτές για τον κόσμο τρεις ώρες πριν από την προγραμματισμένη ώρα έναρξης του αγώνα».

Από εκεί και πέρα, στη χθεσινή σύσκεψη, ενώ οι Θεσσαλονικείς ήταν θετικοί στο αίτημα του Ολυμπιακού για 800 εισιτήρια, η Αστυνομική Διεύθυνση της Πόλης άναψε «κόκκινο» στη μετακίνηση οπαδών της αντίπαλης ομάδας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x