Stoiximan Super League

ΠΑΕ ΠΑΟΚ: «Ο εντολοδόχος του Μαρινάκη, Λευτέρης Αυγενάκης, εμφανίστηκε»

Άμεση απάντηση από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ μετά την τοποθέτηση του Λευτέρη Αυγενάκη. «Εμφανίστηκε ο εντολοδόχος του Μαρινάκη» αναφέρει σχετικά ο «δικέφαλος του Βορρά».

Δριμεία επίθεση στον Λευτέρη Αυγενάκη, τον οποίο χαρακτηρίζει εντολοδόχο του Μαρινάκη από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, μετά την τοποθέτηση του υφυπουργού σχετικά με τις αλλαγές στην ΕΕΑ.

Η ασπρόμαυρη ΠΑΕ επιπλέον, προαναγγέλλει ότι θα προσφύγει στα δικαστήρια.

Αναλυτικά όσα λέει ο ΠΑΟΚ:

«Ο εντολοδόχος του Μαρινάκη, Λευτέρης Αυγενάκης, εμφανίστηκε! Ευτυχώς δηλαδή γιατί είχαμε ανησυχήσει και όσο να πεις, είναι συνάνθρωπός μας.

Και τι είπε; Παραδέχεται δημοσίως και γραπτώς την ενοχή του για την παράνομη συσταθείσα επιτροπή του δύο μέρες μετά την παραδοχή του για εισήγηση χωρίς απόλυτη τεκμηρίωση.

Η οποία παραδοχή ήρθε λίγα λεπτά μετά τη δημοσίευση της εισήγησης!!!

Η συνέχεια για όλους και όλα στα πραγματικά δικαστήρια...».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x