Stoiximan Super League

Πάει Γερμανία για επέμβαση ο Μολίνς

Ξεχνάει για ακόμα περισσότερο τον Γκιγιέρμο Μολίνς ο Μαρίνος Ουζουνίδης. Η θεραπεία που ακολούθησε όλο αυτό το διάστημα δεν απέδωσε και ο Σουηδός πάει στη Γερμανία για μικρο επέμβαση.

Πάει Γερμανία για να ξεπεράσει οριστικά το πρόβλημα που τον ταλαιπωρεί εδώ και περίπου ένα μήνα ο Γκιγιέρμο Μολίνς. Όπως μετέδωσε στον ΣΠΟΡ FM ο Τάσος Νικολογιάννης, η θεραπεία που ακολουθεί τις τελευταίες εβδομάδες ο Σουηδός επιθετικός δεν έχει αποδώσει κι ως εκ τούτου κρίθηκε σκόπιμο να επισκεπτεί ειδική κλινική στο Μόναχο για να δώσει τέλος στον τραυματισμό του.

Ο φορ του Παναθηναϊκού, λοιπόν, θα εξεταστεί στη γερμανική πόλη από ειδικό γιατρό και πιθανότατα θα υποβληθεί σε μία μικροεπέμβαση προκειμένου σε περίπου δύο εβδομάδες μετά το χειρουργείο να επανέλθει δριμύτερος στη δράση.

Ακόμα δεν έχει φιξαριστεί το πότε ακριβώς θα ταξιδέψει για Γερμανία, κάτι που θα ξεκαθαρίσει τις προσεχείς ώρες.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x