Stoiximan Super League

Πάει για αιφνιδιασμό στην Τούμπα ο Άρης

Με θετικό αποτέλεσμα επιθυμεί να φύγει από την Τούμπα ο Άρης στο αποψινό ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Με αρκετά προβλήματα θα αγωνιστεί ο Άρης στο αποψινό ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ για 22η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας (19:30, Novasports 1, ΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr).

Συγκεκριμένα, ο Σάββας Παντελίδης δεν υπολογίζει τους Μπάσα (τιμωρημένος), Τόνσο, Φετφατζίδη (τραυματίες) και Κωνσταντινίδη (γαστρεντερίτιδα), οι οποίοι υπό φυσιολογικές συνθήκες θα ξεκινούσαν στο παιχνίδι με τον «Δικέφαλο του Βορρά».

Τώρα ο Έλληνας τεχνικός φαίνεται πως ετοιμάζει ένα πλάνο… αιφνιδιασμού του συμπολίτη, ο οποίος θέλει να κάνει άλλο ένα βήμα για την κατάκτηση του φετινού τίτλου. Οι «κίτρινοι» δεν προτίθενται να παίξουν αμυντικά, θα μπουν με επιθετικό προσανατολισμό για να μπορέσει να πάρει ένα σημαντικό αποτέλεσμα στην Τούμπα.

Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Κουέστα, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Τζανακάκη, Βέλεθ, Ροζ και Βαλεριάνο. Στον άξονα της μεσαίας γραμμής θα είναι ο Σιώπης και ο Ματίγια, με τους Γκαρσία και Κόρχουτ στα πλάγια. Επιτελικός χαφ θα είναι ο Λάρσον και ο Ντιγκινί θα αγωνιστεί ως σέντερ φορ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x