Stoiximan Super League

Πάει για απονομή στην Τούμπα!

«Αγκαλιά» με το 41ο πρωτάθλημα της ιστορίας του είναι ο Ολυμπιακός μετά τη νέα ήττα του ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα. Στους +17 η διαφορά των ερυθρολεύκων πλέον από τον "Δικέφαλο του Βορρά".

Εκτός από τα πολλά ρεκόρ που κυνηγάει ο Ολυμπιακός τη φετινή σεζόν, η ομάδα του Μίτσελ είναι πολύ κοντά στη μαθηματική κατάκτηση του 41ου πρωταθλήματος της ιστορίας της.

Από χθες η διαφορά με τον δεύτερο ΠΑΟΚ είναι στο +17 και πλέον απομένουν δέκα αγωνιστικές μέχρι τη λήξη του πρωταθλήματος, με τους «ερυθρόλευκους» να κατακτούν τον τίτλο με νίκη επί του Παναθηναϊκού ή του ΠΑΟΚ!

Πρόκειται για μία ονειρική φιέστα για τους οπαδούς των νταμπλούχων Ελλάδας, αφού στις επόμενες αγωνιστικές έχουν ν' αντιμετωπίσουν Πλατανιά (εντός), ΟΦΗ (εκτός), Παναθηναϊκό (εντός) και ΠΑΟΚ (εκτός).

Εάν ο Ολυμπιακός και οι Θεσσαλονικείς κάνουν το απόλυτο μέχρι τη μεταξύ τους αναμέτρηση, τότε οι Πειραιώτες θα έχουν την ευκαιρία να κατακτήσουν τον τίτλο με «διπλό» στην Τούμπα.

Εάν, όμως, ο «Δικέφαλος του Βορρά» κάνει έστω και μία γκέλα (ήττα ή ισοπαλία) σε ένα από τα επόμενα τρία παιχνίδια, τότε ο Ολυμπιακός μπορεί να κατακτήσει το πρωτάθλημα με νίκη επί του Παναθηναϊκού!

Υπάρχει και η πιθανότητα ο Ολυμπιακός να αναδειχθεί πρωταθλητής πριν από τα ντέρμπι με Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ, όμως αυτό θα γίνει εάν έχουν δύο ήττες οι Θεσσαλονικείς και ο Ατρόμητος γκελάρει και εκείνος σε ένα ματς.

Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x