Stoiximan Super League

Πάει για Δευτέρα η απόφαση για την τελευταία ομάδα της Super League

Παράταση θα πάρει η απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου για την ομάδα που θα πάρει την τελευταία θέση στη Super League. Μια θέση διεκδικούν Ηρακλής, Λεβαδειακός και Άρης.
Google Προσθέστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Σήμερα ήταν να παρθεί η απόφαση από το Διαιτητικό Δικαστήριο για την 16η ομάδα που θα πάρει μέρος στη Super League, αλλά αυτό θα πάρει παράταση για ακόμα μερικές μέρες.

Έτσι, ο Ηρακλής, ο Λεβαδειακός και ο Άρης, θα μάθουν την οριστική απόφαση από τη Δευτέρα, αφού διεκόπη η διάσκεψη γιατί υπήρξαν διαφωνίας μεταξύ των μελών του διαιτητικού.

Θυμίζουμε ότι ο Ηρακλής σώθηκε μαθηματικά αλλά δεν αδειοδοτήθηκε, ο Λεβαδεικός τερμάτισε στη 15η θέση και ο Άρης τρίτος στη Football League.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x