Stoiximan Super League

Πάει για… προσπέραση ο Ολυμπιακός

Πράξη αυτό που είχε προβλέψει ο Τάκης Λεμονής, πως ο Ολυμπιακός θα είναι πρώτος στο φινάλε του πρώτου γύρου, θέλουν να κάνουν οι Πειραιώτες που αντιμετωπίζουν σήμερα τον ΠΑΣ στο Καραϊσκάκη.

«Κοιτάξτε τη βαθμολογία. Είμαι σίγουρος ότι θα δείξουμε τις πραγματικές μας δυνατότητες ως ομάδα και τον Γενάρη θα είμαστε πρώτοι».

Αυτό είχε πει ο Τάκης Λεμονής όταν ανέλαβε για την 4η φορά στην καριέρα του τον Ολυμπιακό, ο οποίος είναι σήμερα μπορεί με νίκη επί του ΠΑΣ Γιάννινα στο Καραϊσκάκη να πατήσει στην κορυφή της βαθμολογίας (15:00, Novasports 2, ΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr).

Μετά τη χθεσινή γκέλα της ΑΕΚ (στο 0-0 με τον Απόλλωνα Σμύρνης στο ΟΑΚΑ), οι Πειραιώτες έχουν μία μοναδική ευκαιρία να βρεθούν μόνοι πρώτοι στον βαθμολογικό πίνακα, με έναν βαθμό περισσότερο από την «Ένωση» και τον ΠΑΟΚ και δύο από τον Ατρόμητο.

Παράλληλα, το σημερινό παιχνίδι θα είναι το τελευταίο για τους πρωταθλητές Ελλάδας στο Καραϊσκάκη το 2017, οπότε θα ήθελαν σήμερα να ολοκληρώσουν με θετικό τρόπο την εντός έδρας παρουσία τους.

Στο καθαρά αγωνιστικό, ο κ. Λεμονής αναμένεται να ακολουθήσει τη συνταγή του Αγρινίου, χρησιμοποιώντας αρκετούς παίκτες τους παίκτες που έπαιξαν και έφεραν το 1-4 κόντρα στον Παναιτωλικό.

Την «ερυθρόλευκη» εστία θα υπερασπιστεί ο Προτό, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Ελαμπντελαουί, Ένχελς, Σισέ και Κούτρη.

Στον άξονα της μεσαίας γραμμής θα αγωνιστούν ο Ρομαό και ο Ταχτσίδης, με τον Φορτούνη σε πιο ελεύθερο ρόλο. Στα πλάγια θα βρίσκονται ο Πάρντο με τον Μάριν και στην κορυφή Ανσαριφάρντ.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Χουτεσιώτης, Αγγελόπουλος, Μποτία, Φιγκέιρας, Οφόε, Ζιλέμ, Τζούρτζεβιτς και Μπεν.

Εκτός έμειναν ο Σεμπά για τον οποίο υπάρχουν δύο σενάρια (παραμένει τιμωρημένος από τον προπονητή του ή όντως υπάρχει θέμα με το ενδιαφέρον ομάδας από την Κίνα), ενώ δεν υπολογίζονται οι Βούκοβιτς, Μαρτίνς και Εμενίκε αλλά και οι Ανδρούτσος, Νικολάου, που έχουν περάσει σε δεύτερη μοίρα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x