Stoiximan Super League

Πάει Κύπρο ο Εργοτέλης

Στην Κύπρο θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο προετοιμασίας του Εργοτέλη για τη νέα αγωνιστική περίοδο, όπως γνωστοποίησαν την Τρίτη οι «κιτρινόμαυροι».
Google Προσθέστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Η προετοιμασία θα διεξαχθεί στον Αγρό της Λεμεσού. Η αποστολή των Κρητικών θα αναχωρήσει από το Ηράκλειο στις 15 Ιουλίου, ενώ οι προπονήσεις θα διεξάγονται στο προπονητήριο-γήπεδο που βρίσκεται δίπλα στο ξενοδοχείο.

Η επιστροφή στο Ηράκλειο έχει προγραμματιστεί για τις 26 του μήνα. Στο διάστημα της παραμονής στη Μεγαλόνησο, η ομάδα θα δώσει σειρά φιλικών αγώνων, το πρόγραμμα των οποίων θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες από τους ιθύνοντες της ΠΑΕ.

Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x