Για το εξωτερικό με την πρόθεση να επιστρέψει από εκεί με υπογραφές δύο παικτών αναχώρησε ο Γιάννης Αναστασίου.
Ο προπονητής του Παναθηναϊκού θα έχει πρώτο σταθμό τη Σουηδία, όπου θα συναντηθεί με τον Μάρκους Μπεργκ για να ολοκληρώσει τη συμφωνία με τον επιθετικό του Αμβούργο. Ο παίκτης έχει πει ουσιαστικά πει το «ναι» και αν δεν προκύψουν δυσάρεστες εκπλήξεις λογικά θα είναι στην Αθήνα την επόμενη εβδομάδα.
Δεύτερος σταθμός του 40χρονου προπονητή θα είναι η Ολλανδία, όπου θα επιχειρήσει να τελειώσει τη μεταγραφή του Έρικ Φάλκενμπουργκ. Με τον παίκτη υπάρχει συμφωνία, ωστόσο μένει να βρεθεί η χρυσή τομή και με την Άλκμααρ, που αξιώνει ένα μικρό ποσό για να αποδεσμεύσει τον Ολλανδό μέσο.
Την ίδια στιγμή, ο Νίκος Νταμπίζας θα προχωρήσει τα «ελληνικά» ζητήματα της ομάδας. Μετά το ματς της Εθνικής με τη Λιθουανία την Παρασκευή αναμένεται η απάντηση του Γιώργου Καραγκούνη, εκκρεμεί κι αυτή του Βαγγέλη Μόρα, ενώ θα γίνει επίσημη πρόταση στον ΠΑΣ Γιάννινα για τον Νίκο Κοροβέση.
Παράλληλα ο τεχνικός διευθυντής του «τριφυλλιού» θα προχωρήσει τις συζητήσεις με τους παίκτες που θα αποχωρήσουν από την ομάδα επειδή έχουν υψηλό κασέ ή/και δεν έχουν προσφέρει τα προσδοκώμενα.
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






