Stoiximan Super League

Πάει νωρίτερα στο Καζακστάν ο Ολυμπιακός

Δύο ημέρες νωρίτερα αναμένεται να ταξιδέψει για το Καζακστάν η αποστολή του Ολυμπιακού, προκειμένου να προσαρμοστεί στις κλιματικές συνθήκες της χώρας.

Ιδιαίτερα σημαντικός είναι για τον Ολυμπιακό ο αγώνας με την Αστάνα στο Καζακαστάν, ύστερα από την ήττα από τον ΑΠΟΕΛ στη 2η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Europa League.

Οι Πειραιώτες εμφανίζονται να αντιμετωπίζουν με τη δέουσα σοβαρότητα την αναμέτρηση με τους Καζάκους και αυτό φαίνεται από την προετοιμασία που γίνεται στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο.

Χθες έγινε γνωστό ότι ο Κούλης Δουρέκας ταξίδεψε στην Αστάνα για να διευθετήσει κάποιες λεπτομέρειες που αφορούν τη διαμονή και τη μεταφορά των παικτών στην πόλη.

Σημερινά δημοσιεύματα αναφέρουν πως οι πρωταθλητές Ελλάδας θα ταξιδέψουν από την Τρίτη για την ουκρανική πόλη, καθώς το ταξίδι με τσάρτερ διαρκεί περίπου 5,5 ώρες και θα πάει νωρίτερα, ώστε να προσαρμοστεί στις κλιματικές συνθήκες και να συνηθίσει το πλαστικό τερέν που έχει το γήπεδο της ουκρανικής ομάδας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x