Stoiximan Super League

Παγκάκης: «Kέρδος ό,τι πάρει ο ΠΑΟ από το ντέρμπι»

Ο Νίκος Παγκάκης αναφέρθηκε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM στην περίπτωση του Λοΐκ Λαντρέ αλλά και το επικείμενο ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό.

Σε ρυθμούς ντέρμπι κινουνται άπαντες στον Παναθηναϊκό, με τον Νίκο Παγκάκη να αναφέρεται στον “αέρα” του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 στο κυριακάτικο ματς με τον Ολυμπιακό και τις… προθέσεις του Λάζλο Μπόλονι.

Δεν πρόκειται να αλλάξει το 4-3-3, τον αμυντικό του προσανατολισμό και την 11άδα με εξαίρεση ίσως μια θέση αφού ο Βέλεθ είναι έτοιμος. Λογικά Αγιούμπ και Σανκαρέ βλέπουν Άρη, αυτή ήταν η προοπτική τους. Ότι πάρει από το ντέρμπι θα είναι κέρδος, Είναι πολύ κομβικό παιχνίδι, ακόμα και η ισοπαλία θα είναι σημαντική”, ανέφερε μεταξύ άλλων.

Παράλληλα, ο ρεπόρτερ του σταθμού τόνισε ότι ο Πιέρ Ντρεοσί προσπαθεί να κάνει μια διαχείριση από τώρα και μέσα σε αυτό το πλαίσιο έχει κάνει μια επαφή διερευνητικού τύπου για τον Λοΐκ Λαντρέ, που μένει ελεύθερος το καλοκαίρι.

Τέλος, ο Παγκάκης σημείωσε ότι το μηδέν στην άμυνα δείχνει τον... δρόμο για αποτέλεσμα στο Φάληρο για τον Παναθηναϊκό, που, όποτε προηγείται παράλληλα συνήθως δεν χάνει φέτος.

Ακούστε εδώ το ηχητικο:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x