Stoiximan Super League

Παγκάκης: «Ανεβαίνει επίπεδο και γίνεται φαβορί με τις μεταγραφές του ο Παναθηναϊκός»

Ακούστε το ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού από τον Νίκο Παγκάκη στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Τα τελευταία νέα του Παναθηναϊκού ενόψει του αποψινού αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης για τη 19η αγωνιστική του πρωταθλήματος μετέφερε ο Νίκος Παγκάκης στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 και στάθηκε και στα μεταγραφικά του «τριφυλλιού».

«Όλα τα βλέμματα είναι στα μεταγραφικά, αφού χθες μάθαμε ότι έκλεισε ο Ούγκο και θα έρθει σήμερα στην Αθήνα. Θα δώσει πάρα πολλά στοιχεία στον Παναθηναϊκό, θα τα δούμε στο γήπεδο, και σήμερα θα δει την ομάδα στο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης. Μαζί με τον Ακαϊντίν ενισχύει πάρα πολύ το κέντρο της άμυνάς του ο Παναθηναϊκός», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας.

«Μπορεί, όμως, να έρθει και μία πρόταση για παίκτη της ομάδας, αφού υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον συχνά για παίκτες της. Και για τον Μπερνάρ έχουν γράψει, και για τον Παλάσιος έχει γραφτεί σε Μεξικό και Αργεντινό. Όταν έχει ποιοτικούς παίκτες ο Παναθηναϊκός, είναι φυσικό να υπάρχει ενδιαφέρον για αυτούς. Εκείνο που προέχει, όμως, είναι να ενισχύεται η ομάδα και η διοίκηση μαζί με τον Τερίμ να αποτελεί ένα από τα φαβορί για τη διεκδίκηση του φετινού πρωταθλήματος», πρόσθεσε.

Ακούστε τι είπε για το αγωνιστικό σκέλος για την αναμέτρηση με τους Αρκάδες

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x