Stoiximan Super League

Παγκάκης: «Περίμενα καλύτερο τον Παναθηναϊκό, αλλά έχει τσαγανό»

Ο Νίκος Παγκάκης σχολίασε την εικόνα του Παναθηναϊκού στο 0-0 με τον Ολυμπιακό.

Παρότι αναγνώρισε ότι ο Παναθηναϊκός δεν ήταν καλός, ο Νίκος Παγκάκης στάθηκε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 στον χαρακτήρα της ομάδας, που σε μια κακή βραδιά δεν έφυγε ηττημένη από το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό (0-0).

«Περίμενα καλύτερο τον Παναθηναϊκό, πήγαινε με τις καλύτερες προϋποθέσεις στο ντέρμπι και προερχόταν από την καλύτερη φετινή του εμφάνιση. Στο πρώτο ημίχρονο δεν ήταν κακός ο Παναθηναϊκός και οι φάσεις του Ολυμπιακού ήταν από δώρα της άμυνας. Στο δεύτερο ενώ περίμενα η ομάδα να ηρεμήσει και να παίξει καλύτερα, δέχτηκε μεγάλη πίεση από τους γηπεδούχους. Ήταν σε κακή μέρα ο Μπερνάρ με πολλά λάθη και η ομάδα δεν κρατούσε την μπάλα», τόνισε.

«Παρά την κακή του εμφάνιση, ο Παναθηναϊκός κρατά την ισοπαλία. Είναι μια ομάδα που έχει τσαγανό και δεν είναι τυχαίο πως είναι πρώτος. Ακόμη και στην κακή του μέρα, συνήθως δεν χάνει. Με το χθεσινό αποτέλεσμα έχει πολλές πιθανότητες να είναι στην πρώτη δυάδα», πρόσθεσε.

Σχολιάζοντας τις φωνές των Πειραιωτών για την διαιτησία είπε: «Η φάση του οφσάιντ είναι καθαρή, η έντονη αντίδραση του Ολυμπιακού οφείλεται στο ότι ήθελε πολύ αυτή τη νίκη. Καταλαβαίνουν πως με αυτό το αποτέλεσμα δυσκολεύει πολύ η κατάσταση γι’ αυτούς».

Τέλος, όπως ανέφερε, σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, ο Κουρμπέλης, ο Παλάσιος και ο Χουάνκαρ δεν έχουν κάτι σοβαρό και θα είναι έτοιμοι για το ματς με τον Παναιτωλικό.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x