Διερευνητική επαφή με τον Μεντί Αμπέντ είχε ο Νίκος Νταμπίζας, όπως μετέφερε στον αέρα του ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Νίκος Παγκάκης.
Σύμφωνα με όσα ανέφερε ο ρεπόρτερ της ομάδας, ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού θέλησε να μάθει τις προθέσεις του Γαλλοαλγερινού μέσου της Ντιζόν, ο οποίος είχε ξεχωρίσει επί εποχής Γιάννη Αναστασίου στο «τριφύλλι» και μένει ελεύθερος σε λίγο καιρό από τη γαλλική ομάδα.
Οι δύο άνδρες δεν μίλησαν ανοιχτά για ποσά, όμως ο παίκτης δεν δείχνει αρνητικός στο ενδεχόμενο επιστροφής του στην Ελλάδα. Ωστόσο, η υπόθεση ξεκαθαρίζεται εξ αρχής πως είναι δύσκολη.
Όσον αφορά το διαθέσιμο μπάτζετ, θα είναι ακριβώς το ίδιο με την περσινή σεζόν και όσα χρήματα μπουν στα ταμεία του συλλόγου θα αντιμετωπιστούν ως έξτρα ποσό για θέματα της ομάδας.
Τελικός Γιουρόπα Λιγκ: Σούπερ απόδοση* σε Αζάρ πρώτο σκόρερ και τροπαιούχο Τσέλσι & Ομπαμεγιάνγκ πρώτο σκόρερ και τροπαιούχο Άρσεναλ! *Όροι και προϋποθέσεις
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






