Stoiximan Super League

Παγκάκης: «Έχει καμπανάκια από κάθε άποψη ο αγώνας με την Κηφισιά για τον Παναθηναϊκό»

Ακούστε το ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού από τον Νίκο Παγκάκη στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Τα τελευταία νέα του Παναθηναϊκού, ενόψει του αποψινού αγώνα στην Καισαριανή με την Κηφισιά για την 11η αγωνιστική της Stoiximan Super League, μετέφερε ο Νίκος Παγκάκης στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Ο Παναθηναϊκός, με δύο ταξίδια σε Λαμία και Βρετάνη, πάει στην Καισαριανή για να αντιμετωπίσει την Κηφισιά. Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι με μία ομάδα, που παίζει από τις πλέον κλειστές άμυνες στο πρωτάθλημα και αυτό πονοκεφαλιάζει τον οποιονδήποτε αντίπαλο», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας.

«Ένα ακόμα πρόβλημα έχει να κάνει και ο τρόπος με τον οποίο ηττήθηκε από τη Ρεν, με τους παίκτες να έχουν αδειάσει λίγο από τον τρόπο που έχασαν», πρόσθεσε.

Και συνέχισε, λέγοντας: «Ο Γιοβάνοβιτς πρέπει, μετά από ένα ματς που έχασε με όχι καλό τρόπο, να γυρίσει την ψυχολογία των παικτών, και ο Παναθηναϊκός να γυρίσει τον διακόπτη, από την απογείωση από την Γαλλία, στην προσγείωση στην Καισαριανή, να παρουσιαστεί διαφορετικός. Έχει καμπανάκια από κάθε άποψη για τον Παναθηναϊκό, από κούραση, από ένταση και για αυτό τον λόγο θα προχωρήσει σε μεγάλο ροτέισον ο κόουτς».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x