Το αγωνιστικό προφίλ των παικτών που θέλει ο Γιώργος Δώνης να αποκτηθούν από τον Παναθηναϊκό σκιαγράφησε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Νίκος Παγκάκης.
Μιλώντας στην εκπομπή των Βασίλη Βέργη-Βάιου Τσούτσικα, αναφέρθηκε αρχικά στον Τσάβι Ρόκα και στους λόγους που το «τριφύλλι» κατέληξε σ’ εκείνον για τη θέση του τεχνικού διευθυντή.
Στη συνέχεια λοιπόν αναφέρθηκε στα αγωνιστικά χαρακτηριστικά των παικτών που θα κυνηγήσει η ομάδα τον Γενάρη, σημειώνοντας ότι θα αναζητηθεί φορ δυνατότερος και εξίσου ικανός με τον Μακέντα στο σκοράρισμα, box-to-box μέσος που να είναι καλός στη δημιουργία, αλλά να έχει και τρεξίματα και εξτρέμ που να συνδυάζει πλαγιοκοπήσεις με σκοράρισμα.
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






