Stoiximan Super League

Παγκάκης: «Η ευστοχία του ΠΑΟ δείχνει συγκέντρωση, μπορεί να πάει με γεμάτο κέντρο στο ντέρμπι»

Ο Νίκος Παγκάκης εξήρε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM την προσήλωση του Παναθηναϊκού χθες κόντρα στον ΠΑΟΚ και αναφέρθηκε στην προοπτική επιστροφής αρκετών μέσων κόντρα στον Ολυμπιακό.

Στον υψηλό βαθμό συγκέντρωσης των παικτών του Παναθηναϊκού στο χθεσινό ματς με τον ΠΑΟΚ, που έφερε και το εντυπωσιακό 3-0, στάθηκε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Νίκος Παγκάκης.

«Η ευστοχία χθες απέναντι τον ΠΑΟΚ έχει να κάνει με το πόσο συγκεντρωμένος ήταν ο Παναθηναϊκός. Κέρδισαν, αλλά στα “πηγαδάκια” οι παίκτες έλεγαν ακόμα για το ματς με τον Αστέρα. Αν είχε κερδίσει ο Παναθηναϊκός θα ήταν καβάλα στο άλογο. Μπορεί να πάει με γεμάτη μεσαία γραμμή στο ντέρμπι της Κυριακής», είπε μεταξύ άλλων.

Παράλληλα ο ρεπόρτερ του σταθμού, τόνισε ότι ο Βέλεθ έχει αρκετές πιθανότητες να προλάβει το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, ενώ ο Σανκαρέ βρίσκεται στη Γαλλία με τη σύμφωνη γνώμη του «τριφυλλιού» κι εφόσον γυρίσει έχοντας ακούσει αυτά που θέλει, υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να παίξει και αυτός.

Τέλος, ο Παγκάκης μίλησε και για την υπόθεση του Κουρμπέλη, που θα επισκεφτεί εξειδικευμένα κέντρα στο εξωτερικό για να πάρει μια δεύτερη γνώμη.

Ακούστε εδώ το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x