Stoiximan Super League

Παγκάκης: «Κρίθηκε στις λεπτομέρειες το ματς, έβγαλε ενέργεια ο Παναθηναϊκός»

Ο Νίκος Παγκάκης τόνισε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM ότι ο Παναθηναϊκός θα μπορούσε να είχε αποφύγει την ήττα από τον Ολυμπιακό, ενώ μίλησε και για τις απουσίες ενόψει Άρη.

Θέμα λεπτομερειών έθεσε, αναφορικά με την ήττα του Παναθηναϊκού από τον Ολυμπιακό με 3-1 στο Φάληρο χθες, στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Νίκος Παγκάκης.

«Απέναντι σε έναν ποιοτικό αντίπαλο, το ματς κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Θα μπορούσε να συζητάει άλλα ο Παναθηναϊκός αν είχαν γίνει διαφορετικά δύο τρία πραγματάκια. Υπάρχουν ήττες και ήττες, σε αυτή ήταν ότι δέχτηκε γκολ πριν πάει στα αποδυτήρια, με το σκορ στο 0-1. Βγήκε στον Λάζλο Μπόλονι το 4-2-2-2 που χρησιμοποίησε. Έβγαλε ενέργεια στο γήπεδο, αλλά δέχτηκε ξανά γκολ μετά το 70’ και πρέπει σίγουρα να το λύσει», είπε μεταξύ άλλων.

Παράλληλα ο ρεπόρτερ του σταθμού τόνισε ότι ο Σένκεφελντ είναι αμφίβολος για το επόμενο ματς του «τριφυλλιού», ο Νιάς θα παίξει στην... χειρότερη με δεμένο χέρι, ενώ επιστρέφουν οι Σανκαρέ και Αγιούμπ.

Τέλος, ο Παγκάκης επισήμανε ότι αν ο Παναθηναϊκός κερδίσει τον Άρη τον φέρνει σε πολύ δύσκολη θέση, εξ ου και η νίκη της ΑΕΚ ήταν καλή για αυτόν.

Ακούστε εδώ το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x