Stoiximan Super League

Παγκάκης: «Μεγάλος στόχος του Παναθηναϊκού το πρωτάθλημα, μονόδρομος η νίκη στο Περιστέρι»

Ο Παναθηναϊκός ψάχνει αντίδραση στο Περιστέρι μετά τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό.

Να αφήσει πίσω του την ήττα από τη Μακάμπι Χάιφα και να διατηρηθεί στην κορυφή θέλει ο Παναθηναϊκός στη σημερινή αναμέτρηση με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, όπως τόνισε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Νίκος Παγκάκης.

«Είναι μονόδρομος η επιστροφή στις νίκες μετά τον αποκλεισμό στην Ευρώπη, γιατί πλέον υπάρχουν απαιτήσεις και ένα ακόμη στραβοπάτημα θα φέρει εσωστρέφεια. Άλλωστε το πρωτάθλημα ήταν εξ αρχής ο μεγαλύτερος στόχος του Παναθηναϊκού. Ο Ατρόμητος είναι φορμαρισμένος και μια ομάδα που παραδοσιακά δυσκολεύει τους πράσινους. Το παιχνίδι κρύβει παγίδες, καθώς υπάρχουν και οι απουσίες των Μλαντένοβιτς, Τζούρισιτς και Βέρμπιτς», ανέφερε.

Όσο για την ενδεκάδα; «Δεν έχει ανοίξει τα χαρτιά του ο Γιοβάνοβιτς. Είναι ανοιχτό ποιος θα είναι ο τερματοφύλακας. Ο Χουάνκαρ θα είναι αριστερά, δεξιά φαβορί είναι ο Βαγιαννίδης και στόπερ οι Σένκεφελντ και Γεντβάι. Αράο, Βιλένα και Μπερνάρ λογικά θα είναι στο κέντρο, αριστερά ίσως δούμε τον Μαντσίνι αντί του Αϊτόρ και δεξιά τον Παλάσιος με τον Ιωαννίδη στην κορυφή».

Aκούστε το ηχητικό απόσπασμα:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x