Stoiximan Super League

Παγκάκης: «Οι Πολωνοί επιμένουν για Γκροσίτσκι, αλλά ο Δώνης έχει δύο φορ περιοχής στη λίστα»

Ο Νίκος Παγκάκης αναφέρθηκε στην υπόθεση του ξένου φορ για τον Παναθηναϊκό, αλλά και τη νικηφόρα πρεμιέρα στην Ξάνθη.

Τα δεδομένα για την απόκτηση επιθετικού στον Παναθηναϊκό ανέλυσε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Νίκος Παγκάκης, μετά τη νέα φημολογία που αναπτύχθηκε από την Πολωνία για τον Καμίλ Γκροσίτσκι.

«Ο Δώνης θέλει κλασικό φορ και έχει κατασταλάξει σε δύο παίκτες από μεγάλα πρωταθλήματα. Από τον Παναθηναϊκό είναι κάθετοι πως δεν υπάρχει θέμα Γκροσίτσκι. Είναι εξτρέμ, όχι φορ. Οι Πολωνοί λένε πως έχει μιλήσει με τον Ζάχαβι και τον Ζεβλάκοφ και πως ο παίκτης είναι πάρα πολύ ψημένος να έρθει», τόνισε.

Όσο για τη νίκη στην Ξάνθη; «Ο Δώνης έλεγε ότι δεν φοβάται την ομάδα φέτος. Βγάζει τρομερή αυτοπεποίθηση για τον φετινό Παναθηναϊκό και πιστεύει πάρα πολύ στη δουλειά που γίνεται», είπε ενώ αναφέρθηκε στον Γιάννη Μπουζούκη, που πέτυχε το γκολ του «τριφυλλιού». «Βρέθηκε κοντά στον Αστέρα Τρίπολης, γιατί θεωρούσε πως δεν θα έπαιρνε πολλά λεπτά συμμετοχής, αλλά όταν ήρθε ο Δώνης και είδε πως θα έχει ρόλο στην ομάδα, αλλά και επειδή αγαπά τον Παναθηναϊκό, αποφάσισε να μείνει».

Τέλος, τόνισε πως ο Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ αναμένεται μέσα στην εβδομάδα στην Αθήνα για να υπογράψει ιδιωτικό συμφωνητικό με τον Γιάννη Αλαφούζο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x