Stoiximan Super League

Παγκάκης: «Προτεραιότητα στις κλήσεις του Φαντ Σχιπ έχει ο Πούγγουρας»

Συζήτηση με τους παίκτες του Παναθηναϊκού και τον Γιώργο Δώνη είχε ο Ομοσπονδιακός τεχνικός μετά την επιστροφή των πράσινων από το Ηράκλειο, όπως ανέφερε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Νίκος Παγκάκης.

Στη συνάντηση που είχε ο Τζον Φαν Σχιπ με τους παίκτες και τον προπονητή του Παναθηναϊκού αναφέρθηκε ο Νίκος Παγκάκης, υπογραμμίζοντας τις πιθανότητες που έχει ο Αχιλλέας Πούγγουρας να κληθεί στην Εθνική.

«Ο Φαν Σχιπ είχε συζήτηση με τους παίκτες του Παναθηναϊκού και τον Δώνη, όταν επέτρεψαν από Ηράκλειο. Προβάδισμα αυτή τη στιγμή έχει ο Πούγγουρας, επειδή υπάρχει το πρόβλημα με τον Χατζηδιάκο. Τον Μπουζούκη τον έχει στο μυαλό του εδώ και καιρό και ο Χατζηγιοβάννης είναι στο κάδρο».

Παράλληλα, αναφέρθηκε στην κατάσταση που βρίσκεται ο Αχιλλέας Πούγγουρας, ο οποίος υποβλήθηκε σε μαγνητική μετά τον τραυματισμό του.

«Ήταν καλύτερα ο Πούγγουρας, δεν ανησυχούν για το ότι έχει χάσει προπονήσεις. Αν δεν πονάει, θα αγωνιστεί, ασχέτως αν έχει χάσει προπονήσεις», σχολίασε αρχικά, ενώ για το αρχικό σχήμα που θα παραταχθεί κόντρα στον Άρη είπε: «Θα έχει πολλές αλλαγές η άμυνα. Έχει βρει ισορροπία στην άμυνα ο Παναθηναϊκός, αλλά χάνει στο επιθετικό κομμάτι, αφού οι αμυντικοί του δίνουν ώθηση μπροστά».

Επιπλέον, σχολίασε την αποχώρηση του Αντονί Μουνιέ, την περίπτωση του Οικονόμου που χαρακτήρισε ως την πιο δύσκολη και την επικείμενη ΑΜΚ.

Ακούστε όσα είπε:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x