Stoiximan Super League

Παγκάκης: «Σημαντικό το προβάδισμα για Παναθηναϊκό»

Ο Νίκος Παγκάκης μίλησε για τα «κλειδιά» του αποψινού αγώνα με τον Άρη για τον Παναθηναϊκό, αλλά και τα πλάνα του Γιοβάνοβιτς.

Μεγάλης σημασίας είναι για τον Παναθηναϊκό η αποψινή αναμέτρηση με τον Άρη στο «Βικελίδης», όπως τόνισε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Νίκος Παγκάκης.

«Μεγάλο ρόλο για το αποτέλεσμα θα παίξει το ποιος θα πάρει προβάδισμα και φυσικά η άμυνα. Όποια ομάδα προηγηθεί θα έχει τον πρώτο λόγο, απέναντι σε έναν αντίπαλο που δυσκολεύεται στο γκολ. Για τον Παναθηναϊκό είναι κλειδί το συγκεκριμένο παιχνίδι για να… γαντζωθεί στις κορυφαίες δύο θέσεις εν όψει των playoffs και να βελτιώσει την ψυχολογία του. Το έργο του δεν θα είναι εύκολο, γιατί και ο Άρης προέρχεται από συνεχή αρνητικά αποτελέσματα και μετά την αλλαγή προπονητή είναι συσπειρωμένος», τόνισε.

Όσο για την ενδεκάδα; «Λογικά θα παίξει βασικός ξανά ο Βαγιαννίδης ως δεξί μπακ και αριστερά φαβορί είναι ο Πούχατς. Ο Ιωαννίδης και ο Κλεϊνχέισλερ θα παραμείνουν βασικοί, ενώ ο Κουρμπέλης διεκδικεί θέση στον άξονα αντί του Τσέριν», σημείωσε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x