Stoiximan Super League

Παγκάκης στον ΣΠΟΡ FM: «Παλεύει να φέρει καλή πρόταση στον Παναθηναϊκό ο Λουντ»

Μπορεί η ανανέωση του συμβολαίου του να μην ολοκληρώθηκε, αλλά ο Ρόμπιν Λουντ δεν «εγκαταλείπει» τον Παναθηναϊκό, μιας και έχει πρόταση με συμφέροντες όρους για το «τριφύλλι».

Ενδιαφέρον από Αγγλία, φαίνεται πως υπάρχει για τον Ρόμπιν Λουντ και μάλιστα με καλούς όρους για τον Παναθηναϊκό.

Όπως, ανέφερε στον ΣΠΟΡ FM o Νίκος Παγκάκης, ομάδα από την Τσάμπιονσιπ ενδέχεται να κάνει πρόταση για την απόκτηση του παίκτη, η οποία θα συμφέρει αρκετά τους «πράσινους», ειδικά αν σκεφτεί κανείς ότι το καλοκαίρι λήγει το συμβόλαιο του.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, αναμένεται ο μάνατζερ του παίκτη να φέρει μια καλή πρόταση, ενώ θα υπάρχει και ποσοστό μεταπώλησης. Οι «πράσινοι» μάλιστα, θα είναι απολύτως ικανοποιημένοι αν πάρουν ένα ποσό κοντά στις 300.000 ευρώ, αν σκεφτεί κανείς ότι τελειώνει το συμβόλαιο του παίκτη και μπορεί να τον χάσει χωρίς χρήματα, από τη στιγμή που δεν θέλει να ανανεώσει.

«Υπάρχει ενδιαφέρον από την Τσάμπιονσιπ για τον Λουντ και μάλιστα με καλό ποσοστό μεταπώλησης για τον Παναθηναϊκό. Ο παίκτης είναι διατεθειμένος να φέρει μια καλή πρόταση, με τους «πράσινους» να είναι ικανοποιημένοι με ένα ποσό κοντά στις 300.000 ευρώ. Ο Παναθηναϊκός περιμένει μια καλή πρόταση από την ομάδα», μετέδωσε...

Ακούστε το σχετικό ηχητικό απόσπασμα....

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x