Stoiximan Super League

Παγκάκης: «Θετική διάθεση για παραμονή Γιοβάνοβιτς»

Ο Νίκος Παγκάκης αναφέρθηκε στο μέλλον του Ιβάν Γιοβάνοβιτς και την προετοιμασία του Παναθηναϊκού εν όψει ΠΑΟΚ.

Καλό δείχνει το κλίμα για την παραμονή του Ιβάν Γιοβάνοβιτς και την επόμενη σεζόν στον Παναθηναϊκό, όπως τόνισε ο Νίκος Παγκάκης στην εκπομπή «Οι Ρεπόρτερ» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Η διάθεση είναι θετική από όλες τις πλευρές και αν πάνε καλά τα πράγματα σε πρωτάθλημα και Κύπελλο εκτιμώ πως θα συνεχίσουν μαζί. Διαφαίνεται πως το καλοκαίρι θα γίνουν αρκετές αλλαγές στην ομάδα και ειδικά στην επίθεση περιμένουμε ενίσχυση», τόνισε.

Όσο για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο την επόμενη Κυριακή; «Είναι ματς-κλειδί αυτό με τον ΠΑΟΚ για τον Παναθηναϊκό. Αντιμετωπίζει την πιο φορμαρισμένη ομάδα και είναι πολύ δύσκολο το παιχνίδι. Ο Γιοβάνοβιτς δουλεύει στο επιθετικό κομμάτι, γιατί η ομάδα δεν δημιούργησε πολλές φάσεις στις δύο πρώτες αγωνιστικές των playoffs, αν και οι απουσίες έπαιξαν ρόλο σε αυτό. Το καλό είναι πως θα έχει γεμάτο οπλοστάσιο, οπότε η διακοπή σε αυτό το κομμάτι λειτούργησε θετικά. Ο Μακέντα θα χρειαστεί 2-3 εβδομάδες ακόμη για να μπει στην ομάδα, οπότε ίσως να είναι διαθέσιμος στα 4-5 τελευταία παιχνίδια των playoffs».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x