Stoiximan Super League

Παγκάκης: «Να εκμεταλλευτεί τα κενά του Ολυμπιακού ο Παναθηναϊκός - Το δίλλημα του Γιοβάνοβιτς»

Ακούστε τα νέα του Παναθηναϊκού και το δίλλημα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς για το αποψινό ντέρμπι από τον Νίκος Παγκάκης στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Τα τελευταία νέα του Παναθηναϊκού ενόψει του σημερινού ντέρμπι «αιωνίων» με τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης», μετέφερε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Νίκος Παγκάκης.

Ο ρεπόρτερ των «πρασίνων» ανέφερε αρχικά ότι το ο τεχνικός του «τριφυλλιού», Ιβάν Γιοβάνοβιτς, έχει υπεραναλύσει τον Ολυμπιακό και τον τρόπο με τον οποίο αγωνίζεται, περιμένοντας τα μπακ να ανεβαίνουν ψηλά, όπως και τις ενέργειες του Χάμες Ροντρίγκες. Όπως τόνισε χαρακτηριστικά, ο Παναθηναϊκός θέλει να χτυπήσει τα αντίπαλα στόπερ με τον Ιωαννίδη, ακολουθώντας το πλάνο.

Πρόσθεσε δε, πως ο Παναθηναϊκός ξέρει ότι θα αντιμετωπίσει μια καλή επιθετικά ομάδα που έχει όμως αμυντικά κενά τα οποία και πρέπει να τα εκμεταλλευτεί.


Αναφορικά με την ενδεκάδα που αναμένεται να παρατάξει ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς σχολίασε πως μόνο η θέση του δεξιού μπακ παίζεται ανάμεσα σε Κώτσιρα και Βαγιαννίδη. Στην εστία θα είναι ο Μπρινιόλι, με τους Σένκεφελντ, Σάρλια, Χουάνκαρ στην άμυνα, τους Πέρεθ και Κουρμπέλη στον άξονα της μεσαίας γραμμής και τον Μπερνάρ σε ρόλο δεκαριού. Στις θέσεις των εξτρέμ θα ξεκινήσουν οι Παλάσιος και Μαντσίνι, με τον Ιωαννίδη στην κορυφή της επίθεσης.

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x