Stoiximan Super League

Παίκτες στις Εθνικές, το μυαλό στο σερί

Δίχως τους Παπαδόπουλο και Μπάλλα, οι οποίοι έχουν ενσωματωθεί με Εθνική Ανδρών και Ελπίδων αντίστοιχα, πραγματοποιήθηκε η προπόνηση του Ατρόμητου την Τρίτη. Με Βέροια εκτίει ο Λαζαρίδης.

Δεν πήραν μέρος στην προπόνηση του Ατρόμητου την Τρίτη οι Δημήτρης Παπαδόπουλος και Παναγιώτης Μπάλλας, καθώς έχουν ενσωματωθεί με την Εθνική Ανδρών και Ελπίδων αντίστοιχα.

Επίσης, τέσσερις κίτρινες κάρτες συμπλήρωσε ο Νίκος Λαζαρίδης και θα εκτίσει την ποινή του στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Βέροια για την 29η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι τώρα, όσοι παίκτες έπαιξαν στο ματς και τη νίκη 3-1 της ομάδας επί του Παναιτωλικού στο Αγρίνιο, ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας, ενώ οι υπόλοιποι γυμνάστηκαν κανονικά.

Τέλος, ο Γιώργος Παράσχος σχεδιάζει από σήμερα (4/3) τα πλάνα του για το εντός έδρας παιχνίδι με τον Πανιώνιο.

Αφενός θέλει να συνεχίσει το νικηφόρο σερί που «τρέχει», αφ’ εταίρου όμως, άπαντες στην ομάδα θέλουν να διατηρηθούν στη δεύτερη θέση της Σούπερ Λίγκας, προκειμένου να δίνουν χαρά στον κ. Σπανό, ο οποίος, παρόλο που περνάει δύσκολες ώρες, έχει δείξει -με τις πρόσφατες ανανεώσεις συμβολαίων- πως είναι παρών και τους στηρίζει με όλες του τις δυνάμεις.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x