Stoiximan Super League

Παίρνει και Φίντελεφ!

Ακόμη μία μεταγραφή ετοιμάζεται να ανακοινώσει ο Εργοτέλης, αφού από χθες το βράδυ βρίσκεται στο Ηράκλειο ο Ιγνάθιο Νταβίντ Φίντελεφ.

Πολύ κοντά σε μία πολύ σημαντική προσθήκη βρίσκεται ο Εργοτέλης. Από το βράδυ της Τρίτης βρίσκεται στο Ηράκλειο ο Ιγνάθιο Νταβίντ Φίντελεφ, ο οποίος θα αποκτηθεί ως δανεικός από τη Νάπολι.

Ο 25χρονος αμυντικός αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στην Τίγκρες και σήμερα θα υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, προτού υπογράψει τον μονοετή δανεισμό του.

Ο Αργεντινός στόπερ άρχισε την καριέρα του από τη Νιούελς Ολντ Μπόις, στην οποία έπαιξε από το 2007 μέχρι τον Ιανουάριο του 2012. Δεν έκανε, πάντως, πολλές συμμετοχές. Συνολικά 35 και σημείωσε τρία γκολ.

Ωστόσο, το δεύτερο εξάμηνο του 2012 πήγε στη Νάπολι, στην οποία μέτρησε τέσσερις συμμετοχές. Το ξεκίνημα της επόμενης σεζόν (2012-2013) τον βρήκε ως δανεικό στην Πάρμα.

Μόλις μία συμμετοχή και ξανά δανεικός. Αυτήν τη φορά στη Μακάμπι Τελ Αβίβ όπου έπαιξε εφτά φορές. Την περσινή σεζόν είχε δεκαεφτά παιχνίδια με την Τίγκρες.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x