Stoiximan Super League

Έκλεισε Λέο Μάτος ο ΠΑΟΚ!

Μόνο τα τυπικά απομένουν για να φορέσει την ασπρόμαυρη φανέλα ο Λέο Μάτος! Ο Βραζιλιάνος μπακ τα έχει βρει σε όλα με τον ΠΑΟΚ κι αναμένεται προσεχώς να ανακοινωθεί. Το προφίλ του παίκτη.

Παίκτης του ΠΑΟΚ θα πρέπει να λογίζεται ήδη -ενόψει της νέας σεζόν- ο Λέο Μάτος!

Εδώ και καιρό ο Δικέφαλος του βορρά «φλέρταρε» με τον Βραζιλιάνο δεξιό μπακ που παίζει... όλη την πλευρά (μπορεί ν' αγωνιστεί και στα χαφ) και πλέον υπάρχει οριστική συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών.

Αυτή αναμένεται να επικυρωθεί και επίσημα το προσεχές διάστημα και πιο συγκεκριμένα αφότου ολοκληρωθούν τα πλέι οφ (αν τελικώς γίνουν κι αυτά, μετά τις ραγδαίες εξελίξεις σε όλα τα μέτωπα).

Σύμφωνα, δε, με πληροφορίες, ο 30χρονος άσος (που είναι εξαιρετικός και στο επιθετικό κομμάτι) βρίσκεται ήδη στη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να «σφραγίσει» τη συνεργασία του με την ομάδα του Ίβιτς και να αποτελέσει την πρώτη μεταγραφή για την επόμενη περίοδο.

Η καριέρα του Λέο Μάτος ξεκίνησε από τις ακαδημίες της Φλαμένγκο, το 2004 βρέθηκε στην Μαρσέιγ (σε ηλικία 18 ετών) όπου έμεινε μέχρι και το 2008, χωρίς να κερδίσει θέση βασικού καθώς δινόταν δανεικός σε ομάδες της πατρίδας του. Το 2009 επέστρεψε στην Βραζιλία και στην Βίλα Νόβα όπου έμεινε για δυο χρόνια.

Από το 2010 μέχρι και σήμερα, αγωνιζόταν στην Ουκρανία (έχει αποκτήσει και τη σχετική υπηκοότητα της χώρας), αρχικά με την Τσερνομόρετς κι εν συνεχεία με την Ντνίπρο, με την οποία το 2014-2015 είχε φτάσει ως τον τελικό του Europa League! Φέτος προέρχεται από μια «γεμάτη» χρονιά με 29 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις (19 πρωτάθλημα, 6 Europa League, 4 Κύπελλο), όπου μάλιστα μέτρησε 3 γκολ και 6 ασίστ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x