Stoiximan Super League

Παίζουν Τσιγκρίνσκι και Κονέ στην ΑΕΚ

Δυο ακόμα «όπλα» της ενσωματώνει η ΑΕΚ. Οι Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι και Παναγιώτες Κονέ συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή για το φιλικό με την Τσουκαρίτσκι και αναμένεται να πάρουν χρόνο συμμετοχής.

Την προσθήκη δυο παικτών που περίμενε πώς και πώς δρομολογεί η ΑΕΚ.

Με τους Τσιγκρίνσκι και Κονέ να έχουν φτάσει πλέον στο επιθυμητό επίπεδο ετοιμότητας, ο Μανόλο Χιμένεθ θα αξιοποιήσει το φιλικό με την Τσουκαρίτσκι για να τους επαναφέρει σταδιακά σε δράση.

Τόσο ο Ουκρανός στόπερ, όσο και ο Έλληνας μέσος συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή του αγώνα που θα γίνει το απόγευμα της Πέμπτης (18:30) στις εγκαταστάσεις των Σπάτων και αναμένεται να αγωνιστούν.

Κατά τ’ άλλα ο Ανδαλουσιανός επέλεξε και αρκετούς βασικούς (πέρα από νεαρούς και παίκτες με λιγότερο χρόνο συμμετοχής), ενώ απουσιάζουν φυσικά οι διεθνείς, αλλά και οι Τσόσιτς-Κλωναρίδης (που έκαναν πρόγραμμα στο γυμναστήριο και ατομικό αντίστοιχα).

Αναλυτικά η αποστολή για το φιλικό με τη σερβική ομάδα: Τσιντώτας, Ντούνης, Μπακάκης, Γκάλο, Τζανετόπουλος, Βράνιες, Τσιγκρίνσκι, Λόπες, Βινίσιους, Γιαννούτσος, Σταμούλης, Τσιβελεκίδης, Σιμόες, Μπάμπης, Ροντρίγκες, Κονέ, Βλαχομήτρος, Αραούχο, Λιβάγια, Γιακουμάκης, Αντωνίου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x