Stoiximan Super League

Πάλμα: «Στο πρώτο ημίχρονο το σκορ θα μπορούσε να είναι στο 3-0»

Ο Λουίς Πάλμα αναφέρθηκε στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως ο Άρης θα μπορούσε να είχε προηγηθεί μέχρι και με 3-0 στο πρώτο μέρος.

Παρά το γεγονός πως προηγήθηκε μόλις στο 12ο λεπτό με γκολ του Λουίς Πάλμα, ο Άρης δεν μπόρεσε να πάρει θετικό αποτέλεσμα στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης, γνωρίζοντας την εντός έδρας ήττα 2-1 από τον ΠΑΟΚ, στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής των playoffs της Stoiximan Super League.

Με δηλώσεις του στην κάμερα της Nova, ο σκόρερ των «κιτρίνων», εξέφρασε την απογοήτευσή του για το αποτέλεσμα, ενώ, μεταξύ άλλων, τόνισε πως στο πρώτο ημίχρονο ο Άρης θα μπορούσε να είχε προηγηθεί ακόμα και με 3-0.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Λουίς Πάλμα:

Για το παιχνίδι: «Είμαστε στεναχωρημένοι. Στο πρώτο ημίχρονο το σκορ θα μπορούσε να φτάσει στο 3-0. Τώρα πρέπει να σηκώσουμε ψηλά το κεφάλι. Απομένουν εννέα παιχνίδια και πρέπει να δείξουμε την αξία μας».

Για την καθίζηση της ομάδας στο δεύτερο ημίχρονο: «Δεν γυρίσαμε πίσω. Ο ΠΑΟΚ είχε περισσότερο κατοχή και οπισθοχωρήσαμε λίγο. Είχαν και τύχη. Θεωρώ ότι δεν ήταν πέναλτι και αυτό άλλαξε τη ροή του αγώνα. Ζητώ συγνώμη από τον κόσμο. Είμαστε αποφασισμένοι να αλλάξουμε αυτή την κατάσταση και να κερδίσουμε το παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό».

Για το τέρμα που πέτυχε: «Το θέμα είναι ότι χάσαμε και λυπόμαστε. Πρέπει να συγκεντρώσουμε όσους βαθμούς μπορούμε στα επόμενα παιχνίδια. Πρέπει να αλλάξει η νοοτροπία μας μέσα στο παιχνίδι. Να μην χάνουμε τις ευκαιρίες που μας δίνονται».

Για το τι ειπώθηκε στα αποδυτήρια μετά το τέλος του ντέρμπι: «Ό,τι λέμε στα αποδυτήρια, μένει στα αποδυτήρια».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x