Ξεκάθαρη η θέση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός στις σημερινές εξελίξεις στη Σούπερ Λίγκα. Ο Χρήστος Παναγόπουλος μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 καλώντας τον πρόεδρο του Συνεταιρισμού, Γιώργο Στράτο να παραιτηθεί από τη θέση του.
«Προσπαθούμε να καταλάβουμε τι έχει γίνει και γιατί επιστρέφουμε στο παρελθόν. Ο πρόεδρος της Σούπερ Λίγκας συμφώνησε. Θα έπρεπε να έχει αποχωρήσει και να είχε ενημερώσει τις ομάδες. Σήμερα καταργείται ένα μοντέλο που είχε συμφωνηθεί. Ο κ.Στράτος είναι εκτεθειμένος, καλά θα κάνει να παραιτηθεί», ανέφερε.
Ακολουθούν οι δηλώσεις του αντιπρόεδρου του Παναθηναϊκού, Χρήστου Παναγόπουλου:
«Προσπαθούμε, από το πρωί, να καταλάβουμε τι έχει συμβεί με όλη αυτή την τραγωδία και την επιστροφή στο παρελθόν. Ο καθένας έχει μια εκδοχή. Το θέμα είναι, ότι αυτό που εγώ ξέρω με την έννοια ότι είναι γεγονός, είναι ότι ο πρόεδρος της Σούπερ Λιγκ συμφώνησε εκεί μέσα, σε ό,τι αναφέρθηκε, σε μια απλή ενημέρωση που έγινε. Νομίζω ότι είναι λάθος και θα έπρεπε να έχει αποχωρήσει από αυτή τη συνεδρίαση όταν του ειπώθηκε ότι εδώ κατ’ ουσίαν καταργείται το υποτιθέμενο μοντέλο στο οποίο έχουμε όλοι συμφωνήσει έστω και προφορικά με συναίνεση από FIFA και UEFA. Άρα όταν καταργείται ένα μοντέλο το οποίο ατύπως έχει συμφωνηθεί, ο πρόεδρος της Σούπερ Λίγκας οφείλει, στην καλύτερη περίπτωση να αποχωρήσει, να ζητήσει τη γνώμη των ομάδων της Σούπερ Λίγκας για να επανέλθει. Δεν έκανε κάτι τέτοιο. Ούτε ενημέρωσε κανέναν, εμείς τα μάθαμε όλα από τους δημοσιογράφους που ήταν εκεί. Άρα από αυτή την έννοια ο κ.Στράτος είναι εκτεθειμένος και καλά θα κάνει να παραιτηθεί. Ή να ζητήσει ανανέωση της εμπιστοσύνης.
Δεν είναι το θέμα να κατηγορήσουμε κάποιον, ή να αναζητήσουμε συνεργούς ή κάτι άλλο... Εδώ σήμερα –ακόμη και την πιο αθώα εκδοχή να πάρουμε- καταργήθηκε κάτι που είχε συμφωνηθεί πριν από λίγο καιρό και με τη συναίνεση των ανωτάτων Αρχών του ποδοσφαίρου. Αυτό δεν γίνεται, δεν επιτρέπεται. Και εν πάσει περιπτώσει η Σούπερ Λίγκα πρέπει να το αποφασίσει μόνη της, όπως είχε γίνει και στην αποδοχή αυτών. Πρόκειται για ένα θέμα συνεργασίας και εμπιστοσύνης στα πρόσωπα.
Βεβαίως , όπως λέει ο ίδιος, γιατί έχω μιλήσει με τον κ. Στράτο, δεν είναι καταγεγραμμένο αυτό που έχει καταγγείλει ο Παναθηναϊκός εδώ και καιρό ότι το ισπανικό μοντέλο έπρεπε να είναι θεσμοθετημένα. Δεν μας δίνουν σημασία, και στο τέλος καταλήγουν –δυστυχώς- σε αυτά που λέμε. Και βλέπουμε τα αποτελέσματα των αυθαιρεσιών».
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






