Stoiximan Super League

Χωρίς Μαυρία, αλλά με Λομόνακο ο Παναιτωλικός στον «τελικό» με τον Λεβαδειακό!

Πανέτοιμος για τον ιστορικό «τελικό» για την οκτάδα, με αντίπαλο τον Λεβαδειακό είναι ο Παναιτωλικός, με τον Γιάννη Πετράκη να ανακοινώνει την αποστολή της ομάδας.
Google Προσθέστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Να ολοκληρώσει με ιδανικό τρόπο την εξαιρετική του φετινή πορεία θέλει ο Παναιτωλικός, που φιλοξενεί το βράδυ της Κυριακής στο Αγρίνιο τον Λεβαδειακό για την 26η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Η ομάδα του Αγρινίου ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για το συγκεκριμένο παιχνίδι και ο Γιάννης Πετράκης μετά το τέλος της τελευταίας προπόνησης, ανακοίνωσε την αποστολή.

Στη διάθεση του Έλληνα τεχνικού επέστρεψε ο Σεμπαστιάν Λομόνακο, όμως εκτός είναι ο Χάρης Μαυρίας ο οποίος αποκόμισε έναν τραυματισμό από το τελευταίο ματς κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Παναιτωλικός: H αποστολή για Λεβαδειακό


Στην αποστολή για τον αγώνα με τον Λεβαδειακό συμμετέχουν οι ποδοσφαιριστές: Αγαπάκης, Αποστολόπουλος., Μπακάκης, Μπελεβώνης, Μπουζούκης, Τσάβες, Ντίας, Κοντούρης, Λαχούντ, Λιάβας, Λομόνακο, Λουΐς, Μαϊντέβατς, Μλάντεν, Νικολάου, Παντελάκης, Παρδαλός, Πέρες, Ρόα, Σιέλης, Στάγιτς, Τεττέη.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x