Stoiximan Super League

Παναιτωλικός-ΑΕΚ: Για τη νίκη-βάλσαμο απέναντι στον… πολύ σκληρό για να πεθάνει!

Η ΑΕΚ φιλοξενείται από τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο (16:00), έχοντας ένα τεράστιο «πρέπει» από πάνω της για νίκη κόντρα στην… πολύ σκληρή για να πεθάνει ομάδα του Γιάννη Αναστασίου!

Απέναντι στον Παναιτωλικό, μία από τις πιο «σκληρές» ομάδες -με βάση όσα έχουμε δει μέχρι στιγμής- της Super League, ψάχνει σήμερα (16:00, bwinΣΠΟΡFM 94,6/COSMOTE SPORT 1HD) η ΑΕΚ τη νίκη-βάλσαμο, μετά την ήττα στην Τούμπα, προκειμένου αφενός να πάει… ήρεμη στη διακοπή και αφετέρου να μη χάσει ήδη από την 5η αγωνιστική την επαφή της με την κορυφή.

Για τους «κιτρινόμαυρους» υπάρχει ένα τεράστιο «πρέπει» για… τρίποντο στο Αγρίνιο. Σε διαφορετική περίπτωση είναι δεδομένο πως θα κάνουν την εμφάνισή τους φαινόμενα εσωστρέφειας, όπως και «σύννεφα» πάνω από τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς. Αλλά το έργο της «Ένωσης» μόνο εύκολο δεν αναμένεται.

Η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου έχει δείξει σε όλα τα παιχνίδια της πως είναι… πολύ σκληρή για να πεθάνει! Μετά το 0-0 της πρεμιέρας με τον Αστέρα Τρίπολης, ο Αγρινιώτες έκαναν μία μυθική ανατροπή στο Περιστέρι, κόντεψαν να κάνουν το ίδιο και με τον ΠΑΟΚ, ενώ την περασμένη αγωνιστική στη Λαμία ισοφάρισαν δύο φορές, τη δεύτερη στο 90ό λεπτό, «τσιμπώντας» ακόμη έναν βαθμό. Παρότι είναι νωρίς ακόμη στη σεζόν, ο φετινός Παναιτωλικός δείχνει σαφώς καλύτερος σε σχέση με την περσινή ομάδα και ικανός για… ζημιές! Και όπως προαναφέραμε, αυτό παραλίγο να το διαπιστώσει πριν από μερικές εβδομάδες και ο έτερος «δικέφαλος».

Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς, πάντως, ετοιμάζεται για φουλ επίθεση στο Αγρίνιο, θέλοντας προφανώς να πετάξει στα σκοινιά τους γηπεδούχους και να… ξεμπερδεύει! Στην 11άδα της ΑΕΚ αναμένεται να επιστρέψει ο Μάνταλος, ενώ φανέλα βασικού θα πάρει, πιθανότατα και ο Μοχαμάντι για το ντεμπούτο του στα κιτρινόμαυρα. Πιο αναλυτικά, ο Τσούμπερ με τον Λιβάι Γκαρσία θα πλαισιώσουν τον Μάνταλο δεξιά και αριστερά, στα «φτερά» της επίθεσης, με τον Αραούχο να παίζει στην κορυφή. Στη μεσαία γραμμή θα παίξουν Σιμάνσκι-Λε Ταλέκ, αν και δεν αποκλείεται κάποια έκπληξη με τον Σιμόες. Σε ό,τι έχει να κάνει με την άμυνα πλην Μοχαμάντι, ο Μισελέν θα είναι στο δεξί άκρο, Βράνιες και λογικά Τζαβέλλας, που ξεπέρασε τις ενοχλήσεις, θα είναι τα δύο στόπερ και στο τέρμα, φυσικά, θα καθίσει ο Στάνκοβιτς.

Οι πιθανές ενδεκάδες:

Παναιτωλικός (Γιάννης Αναστασίου): Ροντρίγκες, Λούι, Βργκοτς, Κορνέλιους, Χουχούμης, Τσιγγάρας, Μόρσεϊ, Ντουάρτε, Φλόρες, Ντίας, Βέργος.

ΑΕΚ (Βλάνταν Μιλόγεβιτς): Στάνκοβιτς, Μισελέν, Βράνιες, Τζαβέλλας, Μοχαμάντι, Λε Ταλέκ, Σιμάνσκι, Μάνταλος, Τσούμπερ, Λιβάι Γκαρσία, Αραούχο.

Διαιτητές: Αλέξανδρος Τσακαλίδης, Παντελής Σπυρόπουλος, Τιμολέων Γεωργακόπουλος
4ος Διαιτητής: Άγγελος Αγγελάκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x