Stoiximan Super League

Ο προπονητής της εξέδρας: Ο αξιόπιστος Στάνκοβιτς και τα… μπλακ άουτ της ΑΕΚ

Η ΑΕΚ πήρε τους τρεις βαθμούς απέναντι στον Παναιτωλικό και ο προπονητής της εξέδρας κράτησε έξι στοιχεία από το ματς.

Από τα playoffs της Super League 1 την... περασμένη σεζόν είχε να πανηγυρίσει εκτός έδρας η ΑΕΚ, που έσπασε το κακό σερί νικώντας με 3-1 τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο.

Διαβάστε τι κράτησε από την αναμέτρηση ο προπονητής της εξέδρας...

Τσίτσαν ο αξιόπιστος: Αν εξαιρέσει κανείς την διστακτικότητά του να βγει από την εστία του σε ορισμένες περιπτώσεις, ο Τσίτσαν Στάνκοβιτς ήταν καταπληκτικός. Ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, όταν ο Παναιτωλικός στρίμωξε για περίπου ένα δεκάλεπτο την ΑΕΚ, ο Αυστριακός κατέβασε ρολά και απέδειξε εκ νέου τον λόγο που μέτρησε πάνω από 150 συμμετοχές με τη φανέλα μιας ομάδας όπως η Σάλτσμπουργκ τα προηγούμενα χρόνια.

Τα... μπλακ άουτ δεν κόστισαν: Για μία ακόμη φορά, η ΑΕΚ έδειξε να «βραχυκυκλώνει» σε ένα ματς που ήταν, σε κάποιον βαθμό, δικό της. Μετά το 2-0, η Ένωση οπισθοχώρησε, ενώ δύσκολα ήταν τα πράγματα και μετά το γκολ του Βέργου. Για «μπλακ άουτ» έκανε λόγο μετά το ματς ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς, που τουλάχιστον είδε πως αυτή τη φορά δεν χάθηκε η νίκη – όπως είχε συμβεί στο Ηράκλειο, με τον ΟΦΗ. Είναι σαφές όμως ο Σέρβος πρέπει να δει τι πάει στραβά και το international break που ακολουθεί ενδέχεται να βοηθήσει.

Η επιστροφή του Σιμόες στην ενδεκάδα: Για πρώτη φορά μετά τις 7 Φεβρουαρίου, ο Αντρές Σιμόες βρέθηκε στη βασική ενδεκάδα της ΑΕΚ. Ο Πορτογάλος μέσος, που έμεινε σχεδόν οκτώ μήνες εκτός δράσης, αγωνίστηκε για 67 λεπτά και είχε γενικά καλή παρουσία, με τον Μιλόγεβιτς να έχει πλέον ακόμη μία λύση στα χαφ.

Πήδησε στον... Θεό ο Λιβάι: Βοήθησε και η κάκιστη έξοδος του Ροντρίγκες, όμως το άλμα του Γκαρσία στο 1-0 ήταν απλά εντυπωσιακό. Στα 2.70 (!) έφτασε ο εξτρέμ από το Τρίνινταντ/Τομπάγκο, που άνοιξε τον δρόμο για τη νίκη, σκοράροντας παράλληλα για πρώτη φορά την εφετινή σεζόν.

Παίζει μπάλα, αλλά...: Για ακόμη ένα ματς ενάντια σε αντίπαλο μεγαλύτερης ποιότητας, ο Παναιτωλικός ήταν πολύ καλός αλλά απέτυχε να πάρει έστω έναν βαθμό. Η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου δημιούργησε πολλές ευκαιρίες και δεν παράτησε σε καμία περίπτωση το ματς μετά το εις βάρος της 2-0, σε ένα ματς που θύμισε κάπως εκείνο με τον ΠΑΟΚ. Τότε, ο Παναιτωλικός είχε ισοφαρίσει σε 1-1 και εν συνεχεία είχε σπαταλήσει πολλές ευκαιρίες, χάνοντας τελικά στο τέλος.

Βγήκε για ημίχρονο και δεν γύρισε: Δεν βλέπουμε συχνά να αλλάζει ο τερματοφύλακας δίχως προφανή λόγο. Κι όμως, ο Αναστασίου αποφάσισε να αντικαταστήσει τον Ντιέγκο Ροντρίγκες στην ανάπαυλα, με τον Αργεντινό να φέρει τεράστια ευθύνη στο πρώτο γκολ της ΑΕΚ και γενικά να μην πατάει καθόλου καλά.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x