Stoiximan Super League

Ανανέωσε με Λιάβα έως το 2026 ο Παναιτωλικός

Την ανανέωση τη συνεργασίας του με τον Γιώργο Λιάβα για δύο χρόνια ανακοίνωσε σήμερα (29/04) ο Παναιτωλικός.

Κάτοικος Αγρινίου θα παραμείνει ο Γιώργος Λιάβας και για τα επόμενα δύο χρόνια, συνεχίζοντας να φοράει την φανέλα του αγαπημένου του Παναιτωλικού!

Με την διοίκηση των «καναρινιών» να προχωράει σήμερα (29/04) στην υπογραφή νέου συμβολαίου με τον 23χρονο αμυντικό και να ανακοινώνει την συμφωνία των δύο πλευρών.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση
:

«Ο Γιώργος Λιάβας, ο πρώτος Αιτωλοακαρνάνας ποδοσφαιριστής που ξεπέρασε τις 100 συμμετοχές στη Super League με τη φανέλα του Παναιτωλικού, συμφώνησε να συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα μας υπογράφοντας συμβόλαιο έως τον Ιούνιο του 2026.

Παιδί των Τμημάτων Υποδομής του Παναιτωλικού με πλούσια παρουσία σε όλες τις Εθνικές ομάδες (εκτός της Εθνικής Ανδρών) υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο το 2018, σε ηλικία 17 ετών και από την πρώτη σεζόν κατέγραψε 19 συμμετοχές στο πρωτάθλημα. Τον ίδιο αριθμό έφτασε και στα δύο επόμενα πρωταθλήματα. Οι δύο (διαδοχικοί) σοβαροί τραυματισμοί τον κράτησαν για περισσότερο από ενάμιση χρόνο εκτός δράσης, αλλά επέστρεψε δυνατός με 15 συμμετοχές πέρσι και 30 εφέτος.

Παρά τις προτάσεις που είχε, επέλεξε να συνεχίσει να φορά τη φανέλα με τον Τίτορμο στο στήθος και το περιβραχιόνιο του αρχηγού που από μικρή ηλικία πέρασε στο χέρι του».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x