Stoiximan Super League

Ο προπονητής της εξέδρας: Ο Τζήλος, ο Καμαρά και η αδυναμία του Παναιτωλικού

Η υπογραφή του καθοριστικού Τζήλου, o Καμαρά που αν… πάρει μπροστά είναι φοβερός, η αδυναμία του Παναιτωλικού και τελειώσει τις φάσεις και η ταχύτητα του Άρη που ήταν με την πλάτη στον τοίχο.

Σε ένα ματς που καθάρισε από νωρίς με τη βοήθεια του Τζήλου, ο Άρης έκανε γκολ τα δύο πέναλτι που κέρδισε και νίκησε 2-0 τον Παναιτωλικό μέσα στο Αγρίνιο, επιστρέφοντας στις νίκες μετά από καιρό!

Ο προπονητής της εξέδρας καταγράφει στο www.sportfm.gr όλα όσα έκριναν και ξεχώρισαν στο ματς…

Η φαρδιά πλατιά υπογραφή του καθοριστικού Τζήλου

Χωρίς αμφιβολία, ο Θανάσης Τζήλος ήταν αυτός που άνοιξε τον δρόμο στον Άρη και φρόντισε με τις πολλές κακές αποφάσεις του να διατηρήσει εκνευρισμένους τους γηπεδούχους, κάτι που φάνηκε και από τις αντιδράσεις τους στο ημίχρονο. Ο Έλληνας διαιτητής που είδε πέναλτι στο γλίστρημα του Καμαρά, έχασε τη συγκέντρωσή του από εκείνο το σημείο και μετά, δίνοντας πολλές φορές ακατανόητα σφυρίγματα και για τις δύο ομάδες, χαλώντας τον ρυθμό. Στο ίδιο… καζάνι μπαίνουν και οι Ζαμπάλας-Σπυρόπουλος που ήταν στο VAR και δεν παρακολουθούσαν από ότι φάνηκε το ματς.

Ο Καμαρά που αν… πάρει μπροστά είναι φοβερός

Ένα ημίχρονο εξαιρετικής εμφάνισης από τον Αμπουμπακάρ Καμαρά ήταν αρκετό για να το αναδείξει MVP του ματς. Στο… πέναλτι του 1-0 είναι αυτός που πέφτει και το κερδίζει, στο 2-0 πριν σκοράρει από τα 11 βήματα έχει τραβήξει πάνω του δύο αμυντικούς και τροφοδοτεί τον Μαντσίνι, ενώ λίγο αργότερα τα βάζει με όλη την άμυνα του Παναιτωλικού και χάνει τεράστια ευκαιρία για το 3-0. Ο Αφρικανός είναι τόσο δυνατός όταν είναι σε καλή κατάσταση, που πραγματικά δεν σταματιέται και μπορεί να δώσει πολύτιμες βοήθειες.


Η αδυναμία του Παναιτωλικού και τελειώσει τις φάσεις

Μπορεί στον Άρη να δόθηκε η δυνατότητα να τελειώσει το ματς από νωρίς, όμως ο Παναιτωλικός δεν ήταν κακός. Οι περισσότερες ομάδες θα το είχαν παρατήσει, όμως όχι αυτή του Γιάννη Αναστασίου. Οι Αγρινιώτες είχαν αρκετές ευκαιρίες έστω να μειώσουν, αλλά από τη μια ήταν άστοχοι και από την άλλη συνάντησαν έναν εντυπωσιακό Σιαμπάνη που όταν χρειάστηκε ήταν εκεί. Γενικά θα μπορούσε να φτάσει λίγο πιο κοντά στην ανατροπή, αν ήταν πιο συγκεντρωμένος.


Η ταχύτητα του Άρη που ήταν με την πλάτη στον τοίχο

Οι Θεσσαλονικείς εκμεταλλεύτηκαν το έπακρο το πρώτο 20λεπτο και σε γενικές γραμμές παρουσιάστηκαν αποφασισμένοι για τη νίκη. Ταχύτατοι στις αντεπιθέσεις, επικίνδυνοι σε κάθε φάση του πρώτου ημιχρόνου και παρά την αμυντική ολιγωρία σε κάποιες στιγμές, πήραν το αποτέλεσμα. Μια εικόνα η μέρα με τη νύχτα σε σχέση με τα τρία σερί παιχνίδι κόντρα στη Λαμία που μπορεί να φτιάξει λίγο την δύσκολη εσωτερική κατάσταση.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x